Sledujte nás

Anglicko

Liverpool – Man United (7:0): Forma je dočasná, kvalita večná

Liverpool dnes na Anfielde vyškolil Červených diablov z Manchestru a reakcie našej redakcie (že aký rým) na seba nenechali dlho čakať.

Liverpool - Manchester United 7:0
Foto: Liverpool FC / Facebook

Liverpool dnes na Anfielde vyškolil Červených diablov z Manchestru a reakcie našej redakcie (že aký rým) na seba nenechali dlho čakať.

Marky

Novodobé športové liverpoolske Koloseum, avšak s totálnou erupciou radosti zo športu ako na ihrisku, tak aj v hľadisku. Brilantné kombinácie spoluhráčov, ale aj trhanie siete od Mr. Mo Salah. Dnes sa prekonávali liverpoolske rekordy, fanúšikom červeného Manchestru ale ostali len oči pre plač…

Samo

O tretej poobede mi píše kamarát, mimochodom verný fanúšik United, reku že či si nejdeme pozrieť zápas niekde do mesta nad vychladenou plzničkou. Ponuka, ktorej sa jednoducho nedalo odolať. A to som ešte vtedy ani len netušil, že sa z toho vykľuje takto nádherný večer. United nevyužil tutovky v prvom polčase, Liverpool naopak trestal každé zaváhanie. Skoro jak Real v Lige majstrov. Ale k tomu sa dnes nevracajme, please. S pozdravom prehrať 7:0 nie je hanba, je to len nepríjemné, sa s vami lúčim.

Stew

Ako vraví Vlado Goffa, dočkaj času jak smer hlasu, taký 7up, aký schytali na dobrú noc de Gea boys v Liverpoole, nekúpiš so zľavou ani v Tescu. Bo dovtedy si uťahuješ z Kloppa, až Fredovi padnú dredy a Salah ti oficiálne ukáže sixpek. A to neviem, či náhodou nemal tých kociek sedem. Forma je dočasná, kvalita večná. A Premier League nevyspytateľná. Česť porazeným, glory glory víťazom.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko