Sledujte nás

Futbal

Bol som na Bayern (Liga majstrov, vol. 5)

Vítam najdrahší kolektív pri ďalšom svetovom zážitku z futbalovej hitparády zvanej život.

Bol som na Bayern, časť piata

Choď na Paríž hovorili, uvidíš Messiho hovorili… ale len stác na trávniku, toto nepovedali. Vítam najdrahší kolektív pri ďalšom svetovom zážitku z futbalovej hitparády zvanej život.

Okolo začiatku decembra som sa dozvedel (ešte raz happy bday Matejko), že v marcovi idem na odvetu Ligy majstrov. Me urve. Proti komu? Veď proti Parížu Saint-Germain, klubu, za ktorého logo hrajú (schválne nenapíšem bojujú) hráči ako Lionel Messi, Kylian Mbappé, Sergio Ramos, Achraf Hakimi a spol…

Cesta na nemeckú pôdu je naplánovaná na nedeľu 5. marca s tým, že tri dni budze houmofis a potom i nazad do BB, kde som pracovne doslova zaInterezovaný. Mamka ma vezie do PO (ďakujem barz šumne istotne za to aspoň povysávam) a sadám k dopravcovi, kde mi v spoločnosti ostatných stačili konkrétne 3 minúty na to, aby som sa dozvedel, že komunizmus bol parádny, za všetko môžu Američania a keby všetko nevlastnil Soroš, bolo by nám lepšie… Docent z lobotómie, kks.

Ale máš na háku, lebo ideš cca 1 000 km za svojím životným cieľom a radosťou, že stráviš šumný (pekný, pozn. editora) večer s bráškom, otcom a pivom (toto už je mimo rodziny). Prišla streda. Naje..sť sa treba. HAHA. Nebolo viac ako 18:00 a už som s Matejom stepoval v periférii Allianz Areny s debatkami, že čo nás dnes vôbec čaká za parádu.

Kým sme sa dohádali, že kto dá dnes viac gólov, vypili sme tojejedno a zjedli jeden bratwurst v rožku. Barz dobre bolo. Nahrávam stories na Spoza piva a v hlave mi sem tam hral Maduar a ich hit, kde angličtina znie presne jak moja francúzština. P.S. neviem po francúzsky.

Ideme do arény, šacovačka taká, že pohodze bratu ber na štadión i koňa, iiiiiihaaaa. Kupujeme pejvo, leberkasse occchhhbože a sadáme, not Hussaine. A pre toho, kto sledoval niekdajšie zážitky z Bayernu, sme tentokrát sadli správne. Podpisy až na letisku.

Kým sme sa s Matejom dvakrát otočili okolo vlastnej osyi /napíšem všetky iy nechce sa mi googliť/ už sa Bayern aj Paríž metali na rozcvičke, lebo však čaká ich 90+ minút životného zápasu, ať stojí za to, napísal by im Jack Dawson na papirik a nechal upratovačke v ruke.

Zápas? Really? Bayern kontroloval hru na trávniku aj atmosféru mimo neho. Sem tam som musel až zaostriť optiku, že si Messi je reálne na ihrisku. Bol. Pre mňa chvalabohu, pre katarských kamarátov žiaľbohu. Nula celých nula a fofry na fordoch, čo robia hráči PSG, pýtam sa Matejka… že sú stratení, súhlasím, ale nezatracujem ich talent upliesť z hovna bi…. nechajme to tak.

Úspech má vo svete často niekoľko písmen, IBM, AEY, CNN, BBC, EMCHM, rozumej Eric Maxim Choupo-Moting. Gólik do prázdnej proti Péesžé rovná sa gólik do siete Fričkovianoch kec baviš za Osikov. Klobúkom dole, lebo ak to dokážeš na Stoke pri dižďu, potom ti môže Messi umývac kopačke.

S druhým polčasom prichádza aj štvrté pivo, lebo pravidlo čo polčas to dvakrát pivo nemáme v záujme meniť ani rušiť. Kričíme, spievame, kamerujeme až kým sa nedeje fakt nič zaujímavé, tha reku parada. A potom bum, dva k nule Serž Gnabry navaril tak, že Sabaraka môže zavrec. Ďakujem barz šumne, prídem zas.

Odchádzame z arény, pri vstupe do metra sa dvaja bijú,že tatarka nie je z tatarov a tretí im dáva že keď sú dva klince tak jednotné číslo je jeden klinc. Teda tak mi to prišlo no, nevidel som iný dôvod, prečo by si mali v onú zapršanú chladnú noc traja mládenci nakladať.

Postup Bayernu, krásny športový zážitok, bytie s bratm, pejvo a hlavne moment, ktorý bude vo videách a fotkách žiť nafurt, resp. kým ho nevymažem bo Cloud ma už naháňa zo spánku že kks nit miesta. Držte sa kolektív a nezabúdajte, že vo futbale môžete vždy len prehrať, vyhrať alebo remízovať.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal