Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kloppovi žraloci čuchli kref

Nežijeme preto, aby sme zažili smrť – večný život patrí tým, ktorí žijú súčasnosť. A kukajú Premier League.

Liverpool, výhra
Foto: Twitter / Premier League

Nežijeme preto, aby sme zažili smrť – večný život patrí tým, ktorí žijú súčasnosť. A kukajú Premier League. Vitaj opäť za lamanč, kamarát.

Bournemouth – Liverpool

Keď do súperovej brány spadne všetko, čo na ňu kopneš, dáš sedmu aj Chuck Norrisovi. Čerešničkári sú doma odpočinutí a v tabuľke výstavne poslední, nechceš čítať net, ak po ostatných hodoch dnes na Vitality stratia Reds čo i bod. Kloppovi žraloci čuchli kref a mieria k hladine. 7,4 versus 1,4. All In Liverpool?

Leeds – Brighton

Peacocks takisto balansujú na hrane prežitia, čajky z juhu sú naopak v tejto sezóne v takom laufe, že poraziť sa na Elland Road môžu len A, sami B, samy. Ak nevieš gramatiku, še3 lóve.

Leicester – Chelsea

Tesne nad čiarou ponoru sú aj modrí z King Power, či ich esprit postačí na potterovcov čerstvo skropených živou vodou z Champions League zvažuj pri 3,9 versus 2. A sleduj dresy, modrejší ustúpi.

Crystal Palace – Man City

Ak vravíš tutoffka, spomeň si na Edersona v bráne City a spas pri 9,3 versus 1,3 víkendové nervy. Na Haalanda ale spoko za desať. Štatisticky už musí.

Fulham – Arsenal

Temža pri Hammersmith už buble, Cottagers síce v švungu, no od staršieho brata Gunnera to bude pri 6 versus 1,6 najskôr ďalšia vybrúsená rezanda.

Man United – Southampton

Bruno je najbolestnejší hráč na zemeguli, priznávam, že prvýkrát v živote dokážem prepnúť z Premier League na kamerunskú hádzanú, Plačkovej prednášku o gandži alebo Lecdenc. Pri brunofóbii človek zatancuje s Borisom aj čaču. Svätci vypadnú z ligy a Rashford si na St.Mary pri 1,3 versus 10 dnes znova dvakrát ustrelí hlavu.

Wittgenstein tiež píše, že sa mal stať hviezdou na nebi, no namiesto toho sa zasekol tu na zemi. Daj vedieť, ako to vidíš ty a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko