Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Liga majstrov, 14. marec 2023

Úvodník dnešného Spoza piva by som si dovolil začať myšlienkou, že aj ten náš anarchistický Slovan vydržal v Európe dlhšie jako Barcelona. A Paríž.

Spoza piva - odvety osemfinále Ligy majstrov, 14. marec 2023
Foto: Canva, Twitter / UEFA Champions League

Úvodník dnešného Spoza piva by som si dovolil začať slaboduchou myšlienkou, že aj ten náš alebo Ivankov anarchistický Slovan vydržal v Európe dlhšie jako Barcelona. A Paríž. Ta čo už, chlapci nemali podpisovať Lewandowskeho a Mbappého a iné kapacity ale Čakvekadze-tadze-ovcov a Kucov a takých tých oných. Myšlienka slabá, viem. Ale aký pisálek, taký článok. Dobrý deň, fitajte.

FC Porto – Inter Miláno

Peter: Osobne poznám jedného jediného fanúšika FC Porto. Potom poznám fanúšikov Milana Škriniara. A poznám ešte fanúšikov Interu Miláno. A to je tak asi kompletný zoznam ľudí, ktorí budú sledovať tento zápas. Prípadne ešte jeden z tých ďalších dvoch kolegov, aby mali o čom mudrovať v ďalšom podcaste. Chlapcom z mesta módy to vyjde aj dnes, rovnako ako před tromi týždňami doma. Teda za 1:0 v ich prospech. Na záver tohto skeču dám vtip. Gól dá Lukaku.

Timo: Peťovi musí súc riadne smutno, alebo neviem čo spôsobuje túto jeho psychózu, že sa venuje zápasom tohoto druhu. Ale môže byť. Inter vyhral prvý zápas a teraz hrá druhý. S náskokom 1:0. Slabota, ale Porto je neriadená strela jak každý portugalský káder, že ak im vyjde večer, tha pamätaj na úspech Interu. Lakaka nedá gól a Porto nepostúpi.

Manchester City – RB Lipsko

Peter: Úprimného fanúšika City poznám taktiež len jedného. Potom poznám jedného vyznávača Guardiolu, ktorý taktiež mudruje na BROsport. Toť asi vsjo. Lipsku fandí určite kolega Timo, niet nad tradičnejší, nemeckejší a na veľkej fanúšikovskej základni postavený klub u súdruhov z NDR a SRN. Dúfam, že si týmto vykoledujem peknú slohovú prácu hodnú dnešních maturít. Výsledok netipujem, poněvač nic jsem neplatil a tá částka taky nesouhlasí. A ani mně to nezajíma, vole. Ale keby už tak srandovne skúsim 0:1 a Timo Werner. Hah.

Timo: Kým mi Peter poskytol toto uzožieranie sa jak na maturách, tha mu len odkážem, že každý hrá len do konca zápasu, aj Real Nadric. Pozdravujem do Litvínova, či jak sa to tam volá. Joško Gvardiol v prvom mečaku jeden dal a jeden vzal, life work balans lebo pamätaj, čo dáš, sa ti vráti. Jak mi drbe. Riadny zápas bude teším sa a až zvažujem, že poruším pravidlo žiadneho piva počas týždňa. Ale stále len zvažujem. Doprial by som postup tomu, kto predvedie lepší výkon. Nah.

Neapol – Frankfurt

Peter: Ale dobre to tam diriguje tá naša twiinska čo? Držkovali sme spoza piva na Stanka Lobotku v časoch jeho neformy, ale karta sa obrátila. Stano dominuje v Taliansku a my furt píšeme dristy spoza klávesnice a piva. Len tak ďalej, Stano vyhrá titul, možno bude veľký prestup a my, pre zmenu, budeme furt písať tie naše nezmysly. Hej a k tomu zápasu, 3:0 Neapol. Osimhen dva falaty a Kviča zakvičí raz. A aspoň raz prihrá na gól.

Timo: Presne tak, nakladali sme na Poršeboja koľko sa vošlo, lebo bolo na čo nakladať. Pozbieral sa jak Fénix (ee nemýľ s Joao Félix) a dnes je pre čoskoro titulový Neapol základom úspechu. Plus teda Kvaratškelia a Osimhen. Odvetu proti nemeckému bojovníkovi nepustia, lebo to nemajú v tomto ročníku vo zvyku… a čo sa pýta pani, keď v krčme zisťuje, či je tam stále jej manžel? Frankfurtu?

Real Madrid – Liverpool

Peter: Za stavu 5:2 by kde kto povedal, že hotovo. Ale voľakto pamätá veľkú otočku Liverpoolu proti Barcelone, hoci tá bola doma. Alebo debakel Realu na Anfielde 4:0. Podaktorí pamätajú výbuch Realu doma s Ajaxom 1:4. Alebo s Juventusom 0:3 a penaltou v nadstavenom čase. Nič nie je nemožné, veru. Aj sedmička v dovtedy vo veľkej forme hrajúcemu United. A potom pridze dajaky Bournemouth či čo a dzig. Tak si myslím, že to bude 2:2. A splním Samkovi želanie a dopravujem Charlesovi Darwinovi gól v Madride. Salahovi nie.

Timo: Štastie praje pripraveným a Liverpool žiaľ v tomto období nie je pripravený ukuť tak veľký zápas, aby otočil neprospech troch gólov vo svoju radosť. Liverpool má však talent na magic nights, kedy ostane našponovaná nielen gumka v gačkoch. Ja verím LFC, lebo ich mám radšej. Ale Real je proste Real, toto nikdy nikto nespochybní.

Reklamy
SYNOT TIP navýšený vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 70 € vstupný bonus počas EURO 2024 - 300x300

Viac v Futbal