Sledujte nás

Futbal

Tri vety po troch pivách: Slovan Bratislava – Bazilej (2:3)

Z dva k nule na dva ku dvom a napokon ide dole Chovan a Slovan vypadol po penaltách. Toto je len trailer, vitajce na premiére, kolektív.

Slovan Bratislava - Bazilej, Konferenčná liga, choreo
Foto: Facebook / ŠK Slovan Bratislava

Z dva k nule na dva ku dvom a napokon ide dole Chovan a Slovan vypadol po penaltách. Toto je len trailer, vitajce na premiére, kolektív.

Timo

Slovan Partyslava dnes nastúpil na odvetný zápas EKL (nebudem to celé písať) proti Bazileju a nebolo to vôbec zlé. V epizóde podcastu Spoza piva som hecoval Weissovcov, že ak majú reči, nech ich dokážu na ihrisku. Dokázali, ale len sčasti, lebo mať postup na lopate niekoľko desiatok sekúnd pred koncom rovná sa nemať nič. Risk à la Van Gaal z MS 2014 Weissovi nevyšiel. Kuco a Tigran sa k penaltám postavili jak škôlkar k zeleninovej polievke, bo i keď by ju trebalo pojesť, oni len ofrňajú nosom. Viac k tomu asi netreba.

Samo

Reku idem písať tri vety a zrazu v pozápasovom rozhovore Vlado zabije, že odohrali najlepší zápas pod jeho vedením za dva roky. #ToNemyslíšVážne. Buď ja mám napozeraný iný futbal alebo nemajú na Slovane, ako by povedal Laci Borbély, ani štipku fotbalovej sebareflexie. Prvých 45 minút beriem, futbal, na ktorý sa dalo pozerať a dokonca párkrát aj zaplesalo srdiečko. No nedá sa po zvyšok zápasu hrať len na odkopávané lopty a očakávať, že kvalitný súper nevyužije kardinálne chyby v obrane, ktoré Zeman označí ako „chybičky“. Slovan v Európe končí, no verím, že o rok to bude minimálne taká istá jízda.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal