Sledujte nás

Anglicko

EPL: Každého trénera raz vyhodia

Stovečka na postup Bayernu z minulého článku proti City asi zafučala, Tuchel ale vraví, že zápas v Nemecku je zápas v Nemecku

Pep Guardiola

Stovečka na postup Bayernu z minulého článku proti City asi zafučala, Tuchel ale vraví, že zápas v Nemecku je zápas v Nemecku a že kým sa nemydlia Mane so Sanem pod sprchou, nie je koniec. Vitaj opäť za lamanč, kamarát.

Aston Villa – Newcastle

Straky vo Villa Parku bohužiaľ bez exhibičného hračičkára Maximina a asi aj smejka Almirona. Naspýdovaní emeryovci ťahajú dlhú víťaznú šnúru, ktorá v Birminghame pukne. Komici ala domáci gólman Martinez schytajú dva kusy a Magpies pôjdu v ďalšej sezóne na titul.

Chelsea – Brighton

Čudujem sa Frankovi, že to s koučovaním dávno nenechal. Obava, že doma na SW6 London mu čajky z hlavného mesta LGBTysxnbfrd UK vyzobú ďalšie body konkuruje obave o krajinu, že Romana ostane aj po septembri v parlamente.

Man City – Leicester

Ancelotti vraví, že každého trénera raz vyhodia, a že aj nateraz nedotknutý Pepe Ďží doplní The Sack Club len čo kus zostarne. Uvidíme. To, čo každopádne hrali Skyblues proti Bayernu v Lige majstrov bola spektakularita snov a synergia spotených chodidiel pod nočnou perinou, rozdrúzgať Nemca na starú bačkoru a poslať ho domov s rozbitými gambami, to nepamätá ani Salihamidžič s Kanom cuzamen. Guardiola dnes doma vie, že musí, každá tehla z plynu znamená v lige líg druhé miesto. Ako vravel Tichonov, v preklade nič.

Súčasný Cashout 11 € nechám tak. Pri 2:0 pre Bayern v odvete vytiahnem z tej prehratej stofky aspoň 60. Či?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko