Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bitka o veľa nemá favorita

Páčil sa mi Arteta po výprasku od City. Žiadne výhovorky, žiadna kritika, žiadne plačky. Len odhodlanie makať na sebe ešte viac.

Mohamed Salah v zápase Liverpool - Manchester City, Community Shield

Páčil sa mi Arteta po výprasku od City. Žiadne výhovorky, žiadna kritika, žiadne plačky. Len odhodlanie makať na sebe ešte viac. A to ešte furt môžu byť jeho Guns futbalovým kráľom za Doverom. Vitaj v krajine Wilka Dobyvateľa, kamarát.

Fulham – Man City

Spôsob akým City doslova eradikovali Arsenal naháňal strach, nepamätám, kedy si niekto na Etihad Stadium škrtol menej ako artetovci. Ak ukopú bledomodrí šejkovci podobný výkon ako z minulého kola, niet sily, ktorá im vezme titul. Čo už je ale v športe ťažšie, ako udržať si nadštandard. Pri takom Edersonovi nikdy neviem, kedy dostanem infarkt.

Man United – Aston Villa

Zápas pravdy v Divadle snov, pri pohľade na Emeryho Villu len pretieram zrak. Šnúra z ríše divov môže borcov z Birminghamu čochvíľa senzačne dostať do prvej štvorky, ak sa uzdraví Makvajer, možno ešte skôr. Neprehra Villa. Lebo Martinez.

Newcastle – Southampton

Už aby to ukrižovanie v tejto sezóne mali Svätí za sebou, dnes to na severe vyzerá na hrdzavé klince a kompletku dole hlavou. Hoďte kocku a uverte šestke.

Liverpool – Tottenham

Spurs bez Llorisa, bez iskry i „bez trénera“ vykopali naposledy z dvojgólového manka proti United remízu, Liverpool si takisto konečne ňuchol čpavok a pri dobrom stave svojho súhvezdia môže popri slabej sezóne skončiť ešte nečakane vysoko. Bitka o veľa nemá favorita, jak dobre pre nezainteresovaného diváka. Oba tímy trafia sieť.

S pozdravom, že „vo futbale nejde o život, ide o viac“ sa s tebou lúčim a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko