Sledujte nás

Anglicko

EPL: Leeds ide o veľa, Šejkovi o ešte viac

Futbalista drží loptu počas zápasu zhruba tri minúty+ čistého času. Dôležité preto je, čo robí zvyšných 87 minút.

EPL: Pepe je majster, Arsene legenda

Futbalista drží loptu počas zápasu zhruba tri minúty+ čistého času. Dôležité preto je, čo robí zvyšných 87 minút. Vitaj za lamanč, kamarát.

Man City – Leeds

Nie som horší ako Pepe, vraví Big Sam, nový kouč v kresle Pávov, ak ale dnes na Eastlands nenakúpi jeho ekipa vlečku banánov, zavesím si na krk rezeň a víkend strávim v búde so susedovým Dunčom. Leeds cestuje na Etihad v preň najhoršom čase. Ide mu totiž o veľa a šejkovi o ešte viac. Kto nevsádza na Haalanda, okráda rodinu. Niekto tu v úvode sezóny písal, že ak sa borec nezraní, strelí za Citizens 40gólov.

Liverpool – Brentford

Jak spomenuté v minulom zamyslení bolo, Liverpool napriek prachbiednej sezóne senzačne vstáva zmŕtvych. Klopp na Anfield s natiahnutým hamstringom možno o paličke, Jota s ďalšou parádičkou a The Bees s vinklom od Ivan Toneyho. Kurz, že Reds skončia predsa len v prvej štvorke práve padol o ďalšie desatinné miesto.

Newcastle – Arsenal

Straka versus Kanón, Howe versus Arteta, tretí versus druhý, najväčší ťahák kola a futbalová lakocinka, čo nepozná 0:0. Pri dianí na severe krajiny Wilka Dobyvateľa dnes nechcete nebyť, zápas, v ktorom sa môže rozhodnúť o všetkom a kde bude horieť tráva aj trenky nevidíš každý deň.

Futbal prebieha v mozgu. A rozhodnutia v tvojej hlave rozhodujú o tom, či si dobrý hráč alebo nie si. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko