Sledujte nás

Futbal

Man City – Inter: V Turecku sa rozhodne o držiteľovi trofeje trofejí

Vravia, že žijeme len raz. Opak je ale pravdou, žijeme každý deň a raz len zomierame. A to dnes nech nik neskúša. Neoplatí sa. Volá Instanbul.

Liga majstrov finále: Man City - Inter Miláno
Foto: Twitter / UEFA Champions League

Vravia, že žijeme len raz. Opak je ale pravdou, žijeme každý deň a raz len zomierame. A to dnes nech nik neskúša. Neoplatí sa. Volá Instanbul.

Štatistiky, dekór a formality nabok, pome k veci. Inter Miláno je na štadióne pána Turka Ataturka vo futbalovej pecke roka priam výstavný underdog, kto si spomenie, kedy bol kurz na finalistu Ligy majstrov tesne pod 8, musí byť Merčiakov brat. Zlé jazyky vravia, že Inter podrží loptu v sobotu večer na 33%, z čoho bude 98 počas hádzania autov. Po 90. minúte áut. Čo Emil po desiatej dvanástke zaklincoval, že Miláno je v najlepšej forme ako Man United v najhoršej a kukaj, ako skončil FA Cup.

Guardiolovcom som nie úplne dôveroval proti Bayernu a na rozdiel od Wayna ani proti Realu /iný pavúk ako Inter, eh?/, preto sa môžem mýliť práve teraz, keď som si víťazstvom City istý ako Romanou v Štrbskom plese. City bez zranení a v laufe top flow dnes môžu pustiť pohár šampiónov iba proti jedinému mužstvu. Samému sebe. A kto verí v karmu, potom že De Bruyne a finále LM 2021 s otrasom mozgu, dolámanými snami i lícnym oblúkom. Now or never.

Mike Tyson verí, že ak nevytrénuješ svoju myseľ tak, aby bola silnejšia ako tvoje city, prehráš. Aj to dnes v Turecku rozhodne o držiteľovi trofeje trofejí.

Zážitoček, kamaráti.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal