Sledujte nás

Futbal

Gerlachov porazil favorita: Spoza piva na cestách vol. 3

Čo spravia dvaja nadšenci futbalu s nízkou časovou a ešte nižšou finančnou rezervou? Presne tak, založia si podcast.

Spoza piva trip no. 3 - Gerlachov - Čaňa

Čo spravia dvaja nadšenci futbalu s nízkou časovou a ešte nižšou finančnou rezervou? Presne tak, založia si podcast, v ktorom kecajú o všetkom, čo guľatý svet pod prezývkou futbal prinesie. Vitajte pri opise toho, ako vyzeral trip Spoza piva s poradovým číslom tri.

Boli sme na Ekstraklase. Vo VIP-ke (diki Miško, odvďačíme sa). Boli sme na slovenskej Fortuna lige (diki Erik, dres pošleš inokedy). A prišli sme aj na 4. slovenskú ligu. Prečo? Pretože Spoza piva.

Ešte niekoľko mesiacov späť, nech bude aj február, si píšem so známym, menovite Samom Z., že baví za Gerlachov a ja že kks tak to určite prídeme. Kým však Ing. Birošovi a Mgr. Gašperovi našli asistentky voľné okno, prešlo niekoľko týždňov.

Ale stalo sa. Štvrtého šiesty sa s aktuálne najfutbalovejším manželským párom z okolia Budzimera stretávam na námestí v Bardejove, kde okrem pivnej pomsty prebieha aj krásna debatka či stretko s kamošmi (serus Marko a Klára).

Odovzdávame v Irish Pube podpivníky, robíme fotečky, dáme s Naty po jednom fernete (cez internete HAHA) a lúčime sa s tým, že sme tu čoskoro zas. Samo v pozícii šoféra vedie nemenovaný juhokórejský voz značky Kia cestami bardejovského okresu, až prejdeme značku Gerlachov.

Zasekám džouk, že okrem podstielkového a voľného poznám ešte aj gerlaCHOV. Nechytil sa, pričom ho zakladám do zložky /NEPOCHOPENÉ/. Parkujeme, platíme priateľné vstupné a pýtame sa najdôležitejšiu otázku dňa… DZE VYČAP?

Z reproduktorov gerlachovského Nou Campu idú ľudovky jak na dňoch obce v 2002. Ideme okolo ihriska, pričom vidíme situáciu v tamojšom stánku. Veľa peny, málo piva, kus smutného Tima. Načapovanie trvalo podobne dlho, kým sme vlastne pochopili, ako funguje fanklub hostí. Kks to vám poviem. 6 chlopoch, 2 vlajky, 1 bubon a snaha podporiť svoj klub… klobúk dole, že páni cestovali.

Priebeh zápasu klasika. Eplvočki športového manažéra Čane skolabovali po tom, čo sa pán rozhodol spustiť na čiarového celý zoznam pejoratív, ktorý kedy počul. Paradzina… aj by som napísal, že toto do futbalu nepatrí.

Gerlachov vyhral 1:0. Výsledok parádny. Výkon solídny, reálne spokojný futbal. Po záverečnom hvizde sa ešte opustil hosťujúci hráč pred delegátom, že FIDELSITO? Neriešili sme.

Dali sme pokec a zároveň odovzdali tričká a podpovníky Samovi a Andymu (C), pričom za debatku večne ďakujeme. Po zápase sme sa poskladali jak Optimus a Bamblbí a išli sme domov.

Takto vyzeral Spoza piva tour vol. 3, vážený kolektív.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal