Sledujte nás

Ostatné športy

Letná výzva: Športuj každý deň aspoň 5 minút, deň druhý

Štartujeme novú letnú výzvu. Pridáš sa k nám?

Letná výzva 2023 - Športuj každý deň aspoň 5 minút, deň druhý

Dámy a páni, štartujeme novú júlovú letnú výzvu. Našou úlohou bude každý deň v priebehu 31 júlových dní stráviť aspoň 5 minút nejakým športom. Akýmkoľvek. Nemusí to byť žiadna olympijská disciplína, nemusí to byť životný výkon. Len sa musíme hýbať.

Ifka

Nedeľa je pre mňa deň, kedy a priori necvičím, kedy sa venujem rodine. No hýbať sa dá aj tak. Po včerajšku (svadba) som si povedala, že dnes budem len tak „lajtíkovo“… tak som si dala asi 4 km prechádzku so synom. A potom sme si dali rodinné skákanie na trampolíne. Potom som mala problém vyliezť po schodoch do domu. 😀 Čiže nie, nebolo to „lajtíkové“ cvičenie, zase hodina v pohybe. Leto je super, makáme a bavíme sa!

Teo

Aj druhý júl šplhá pod strechou cez 25 a keby prišla Belluci, dám brušákov s medicinbalom na hoľaka 400, nie 200 /25+20+25…/. Biceps s 55 kg činkou má svoje špecifiká, ale dokefe ťa tak, že v sprche nedvihneš mydlo. Najhorší tréning je žiaden tréning. Tak sa prestaň vyhovárať a kopni na 5 minút do vrtule.

Samo

Po cca 80 km dvojdňovej „prechádzke“ z Budimíra do centra Levoče nás v nedeľu na záver púte čaká už len pohodlné zdolanie Mariánskej hory. Deň tak uzatváram s niečo viac ako 7 nabehanými kilometrami a dobrým pocitom v duši.

Športuj počas júla každý deň, aspoň 5 minút.

P. S.: Neváhaj, kámo, a pridaj sa k nám. Ešte vždy je čas. Ak navyše pošleš krátky popis svojej 5+minútovky, srdcoradi ho zverejníme!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Viac v Ostatné športy