Sledujte nás

Anglicko

EPL: Každý zápas v novej sezóne pôjde nad 100 minút

Najväčšie lekcie života ti dá hladný žalúdok, prázdne vrecko a zlomené srdce. Zasyč plecháč Šariša, požičaj si evríčko na malý gembl, zbytok porieši liga líg.

Premier League 2023 / 2024 - 1. kolo

Najväčšie lekcie života ti dá hladný žalúdok, prázdne vrecko a zlomené srdce. Zasyč plecháč Šariša, požičaj si evríčko na malý gembl, zbytok porieši liga líg. Bratm, je to znova thu! Vitaj za lamaaaanč!

Burnley – Man City

Pepe s piatimi kilkami navyše, De Bruyne s troma, leto po trebli muselo byť u bledomodrých ozaj grýlišovské. Mahrez mi bude chýbať, pustiť tretieho najproduktívnejšieho hráča do niemand ligy, to radšej kúpiť konečne gólmana nad 190. Eh.

Domáci kouč Vincent Kompany priznal, že nejde v sezóne na 100 bodov /joke/, svojmu bývalému majstrovi ale nedaruje ani piaď Turf Moore zadara. A inak, pripravme sa, že každý zápas v novej sezóne pôjde nad 100 minút. Čo v prepočte na celú sezónu znamená, že každý tím odohrá o dva a štvrť zápasu naviac. 

Brighton – Luton

Borci z lutonského letiska sú vraj už pred začiatkom sezóny prvým na odstrel, nováčik by mal prežiť na pobreží Albionu aspoň polčas. Desina na Brighton pri 1,3, v prázdnom vrecku bude aspoň na rohlík.

Chelsea – Liverpool

Havertz, Mount, Kovacic, Kuolibaly, Pulisic, Mendy, Loftus Cheek, Kante, Azpilicueta a Aubameyang, odejte sa do modrej a zahráte si v základe Chelsea ex11. Heh. Vtipy nabok, Pochetino je znova v hlavnom meste sveta a pripravený zo šutrov na SW6 London vyskladať nový chrám na Stamfordskom moste. V pecke kola som zvedavý na liverpoolsky zázrak menom Szoboszlai. Evríčko na remízku pri 3,6.

V novej sezóne ponúkne CANAL+ aj dáta o rýchlosti striel, zrýchlení hráča, či progresívnej prihrávke. Nechajme sa prekvapiť.

Dopremierligotania, kamarát.

A ešte jeden Šariš poprosím, šéfe…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko