Sledujte nás

Futbal

Niké liga: Slovan naháňa prvú výhru, Košičania s voľným víkendom

Po vzore Stewa a jeho dlhoročných premierligových previews sa pokúsim o niečo obdobné. Čaká nás tretie kolo najvyššej slovenskej súťaže, volá Niké liga.

Slovenská Niké liga 2023/24 - 3. kolo preview

Po vzore Stewa a jeho dlhoročných premierligových previews sa pokúsim o niečo obdobné. Čaká nás tretie kolo najvyššej slovenskej súťaže, volá Niké liga.

Banská Bystrica – Michalovce

Robovi Polievkovi nezávidí asi nikto. Dvojmesačné naťahovanie typu idzem – nejdzem nakoniec skončilo tou druhou možnosťou a všetko nasvedčuje tomu, že toto rozhodnutie vedenia Banskej Bystrice je konečné. Asi nikto sa nedokáže vžiť do jeho kože, teda až na Harryho Kanea, no joke. Dôležité bude, či sa Robo dokáže preorientovať späť do banskobystrického dresu, hodiť za hlavu prestupové patálie a nadviazať na poslednú sezónu, ktorá ho vystrelila do veľkého futbalu.

Podbrezová – Zlaté Moravce

Doposiaľ stopercentných Železiarov čakajú v treťom kole Zlaté Moravce, ktoré neprežívajú práve najideálnejší vstup do sezóny. Domáce prostredie plus pohoda na kopačkách rovná sa trojbodový zápis pri kurze 1,70 a prvá priečka v tabuľke minimálne ďalší týždeň. Ibažebyne.

Ružomberok – Dunajská Streda

Verme, že fanúšikovia DACu nezačnú nosiť TT (rozumej trápne transparenty) aj na vonkajšie zápasy. Ešte ku predchádzajúcemu článku – keď mi niekto povie, že takéto plagáty sú vtipné a nazve ich politickou satirou, klesne u mňa skutočne hlboko.

Skalica – Slovan Bratislava

Dve remízy určite nie sú vysneným štartom pre Belasých, no zatiaľ nie je dôvod na paniku. Odpoveď? Európa bejbe. Aj počas tohto víkendu sa dá očakávať, že áčko Slovanu bude po zápoleniach na európskych trávnikoch opäť oddychovať a Weiss pošle na trávnik ligovú zostavu na čele s mladým supertalentom Ninom Marcellim. Kurz 1,80 na hostí je viac než lákavý, odporúčam ale počkať na polčasovú remízu a tak na dvojku lupnúť nejaké to euro.

Nedeľný zápas trnavského Spartaka s FC Košice odložili na september po žiadosti Trnavčanov. Košickí fanúšikovia tak majú tento víkend voľný a neostáva nám nič iné, len sledovať dianie na ostatných štadiónoch.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal