Sledujte nás

Futbal

Niké liga: Komu reprezentačná prestávka prospela a komu uškodí?

Repre pauza skončila, vracia sa ligový futbal. A to aj na slovenské trávniky. Volá siedme kolo Niké ligy, vitajte pri preview tohto kola.

Slovenská Niké liga 2023/24 - 7. kolo preview

Reprezentačnú pauzu neprežívam až tak tragicky ako Stew, no ligový futbal je predsa o niečom inom, o tom žádná. A vracia sa aj na slovenské trávniky, čaká nás siedme kolo Niké ligy, tak poďme na to.

Ružomberok – FC Košice

Košičanom na dlhšiu dobu vypadol kľúčový stopér Krivák, bohudík za chaos v Grécku a novú posilu Domina Kružliaka. Lebo že to je hráčik ako víno. Východniari sa navyše vezú na výhernej vlne a nevidím dôvod, prečo by o body nemohli ozbíjať aj výsledkovo trápiaci sa Ružomberok, hoc i vonku. Zvolím ale konštruktívny tip a poviem X2.

Michalovce – Trnava

Trnave reprezentačná prestávka mohla len prospieť, do ligy totiž po európskom mini zázraku nevstúpili ideálne, konkrétne prehrou so Žilinou. Michalovce na druhej strane bojujú o prvý plný bodový zisk v tejto sezóne. Chtíč oboch tímov po trojbodovom zápise sľubuje zážitok, kurz 1,85 na dvoječku zasa krásnu príležitosť pre každého tipéra.

Žilina – Banská Bystrica

Stret dvoch najproduktívnejších útokov v lige znamená len jediné, stávku na 2,5+ gólu pri 1,60. Veď len Žilina má v aktuálnej sezóne priemer takmer tri góly na zápas. A gólové hody by nás mali čakať aj počas tohto víkendu, kedy si Šošoni v zostave už aj s navrátivším sa Tomášom Hubočanom budú chcieť utvrdiť priebežné vedenie v tabuľke.

Dunajská Streda – Slovan Bratislava

Víkend zakončíme zápasom piateho so šiestym. Heej hej, veď ja viem, ešte je len začiatok sezóny. Každopádne Slovan má tiež dva zápasy k dobru, Európa má predsa len prednosť. DACu po júlovom fiasku na európskych trávnikoch zvlhol strelný prach aj v domácej lige, v posledných dvoch zápasoch strelil len jediný gól, čo stačilo konkrétne na nula celých nula bodov. Zápas v telke pozerateľný, no ťažko tipovateľný, ale budem do partie a poviem výhra Slovan. A polčas remízka.

Páči sa mi hláška, že ak chcete byť milionárom, pomôžte miliónu ľudí. S tipovaním radšej opatrne. A nezabudnite – choďte na štadión aj počas tohto víkendu, naša liga to potrebuje. Vidíme sa tam!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal