Sledujte nás

Anglicko

EPL: V derby idú proti sebe tímy, ktoré sa nenávidia najviac

Do lopty vie kopnúť každý zdravý človek čo má nohy. Keď si teda najlepší futbalista na svete, potom si najlepší v tom, čo vie robiť skoro každý. Zaujímavé.

Premier League 2023 / 2024 - 6. kolo

Do lopty vie kopnúť každý zdravý človek čo má nohy. Keď si teda najlepší futbalista na svete, potom si najlepší v tom, čo vie robiť skoro každý. Zaujímavé. Vitaj znova za lamanč, kamarát.

Man City – Nottingham

Šejk bez Bruyna, Grealisha, Kovacica, Silvu i Stonesa, horšie to v Anglicku bolo iba keď spievala na koncerte Yoko Ono. Páči sa mi Pepe, ktorý berie 500tisíc+ za týždeň a doma na Eastlands sadne na milionársku lavičku pri kurze 1.4 znova vo vyťahanom tričku zo sekáča. Kým dnes Lesník vytiahne sekeru, Halaand mu urve pravačku.

Burnley – Man United

Keď pustia Devils perie aj na Turf Moor, Ten Hag môže baliť zubnú kefku aj slipy. So škrkátkom. Reds idú v takom kŕči, že každý vtip na ich adresu začína byť trápny. Rashford sa už musí trafiť.

Arsenal – Tottenham

Ak nepoznáte dva tímy, ktoré sa v lige historicky nenávidia najviac, potom vitajte na Temži. Obaja rivali v parádnom hernom švungu, nedeľnú futbalovú modernu nechceš minúť. Góly sú ako bábätká – všetky sú pekné. A vo vzduchu ich na Emirates visí aspoň päť. Myslím tie góly, heh.

Brighton – Bournemouth

Keď si spomeniem na Welbecka či Lalanu, doslova zabudnutých hráčikov z anglických megaklubov a vidím, aké bomby idú za brajtonské čajky, mám chuť vycestovať na juh a napísať o tom s Dezerbim diplomovku. Brighton môže poraziť len Brighton. V súčasnosti určite.

Liverpool – West Ham

Jamajčan Antonio hodil miestnym rukavicou – na konci dňa skončíme v tabuľke nad vami. Toto si teda nemal, kámo 🙂

Môj kocúr zas útočí na ľudí v čiapke. Musím mu ju ísť dať dole. Dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko