Sledujte nás

Bojové športy

Fight Night Challenge 5: Fortuna prináša stávku 70 EUR bez rizika

Stávková kancelária Fortuna prináša v rámci boxerského turnaja celebrít Fight Night Challenge stávky bez rizika.

Fortuna Stávka bez rizika 70 € na Fight Night Challenge 5

Stávková kancelária Fortuna prináša v rámci boxerského turnaja celebrít Fight Night Challenge stávky bez rizika! Prečítajte si podmienky a získajte navýšenú stávku bez rizika až za 70 EUR aj vy!

Informácie o turnaji Fight Night Challenge 5

Organizácia Fight Night Challenge prichádza s piatym turnajom v boxe, v ktorom sa predstavia známe celebrity, športovci, hudobníci a influenceri. Galavečer sa bude konať už túto sobotu 2. decembra 2023 o 18:00 h na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave.

V hlavom zápase večera sa proti sebe postaví bývalý hokejový hráč NHL a KHL Marcel Hossa a Momo, slovenský raper. Na FNC 5 môžete vo Fortune vsadiť úplne bez rizika až za 70 EUR. Prečítajte si návod a podmienky. 

Fight Night Challenge 5 – stávka bez rizika až 70 EUR

Stávková kancelária Fortuna prichádza so super akciou pre všetkých nových zákazníkov. Každý nový hráč, ktorý sa teraz zaregistruje v stávkovej kancelárii Fortuna, dostane ako vstupný bonus stávku bez rizika na turnaj Fight Night Challenge až za 70 EUR.

Podmienky získania bonusu bez rizika až do 70 EUR:

  1. Bonus bez rizika môže získať každý nový hráč, ktorý sa zaregistruje vo Fortune kliknutím tu.
  2. Stávku môžete využiť online alebo vo všetkých pobočkách Fortuny po zadaní kódu FNC5.
  3. Akcia platí na prvú stávku (SOLO alebo AKO) po aktivovaní bonusu.. Na aktiváciu máte 7 dní a prvá stávka musí byť s minimálnym kurzom 2.0.
  4. Tiket musí obsahovať aspoň jednu stávku na Fight Night Challenge 5. 
  5. Nárok na stávku bez rizika máte do maximálnej výšky vkladu 70 EUR.
  6. Ak ste boli pri tipovaní úspešný, tak gratulujeme!
  7. Ak bol váš tiket nevýherný, tak vám Fortuna vráti celú hodnotu vkladu späť na vaše konto. 
  8. Kliknite sem a stavte si na FNC 5 bez rizika až za 70 EUR!

Zápasy na turnaji Fight Night Challenge 5

V rámci turnaja Fight Night Challenge 5 sa predstavia celebrity v dvanástich boxerských zápasoch. Očakávaný je zápas rapera Frayera Flexkinga s influencerom Adamom Štrbom. Slovenský hudobník Frayer Flexking je stálicou organizácie FNC a má za sebou už tri boxerské zápasy s bilanciou 2 výhry – 1 prehra. V dvoch zápasoch Frayer Flexking svojich protivníkov knokautoval a v jednom fighte s českým raperom Refewom bol diskvalifikovaný kvôli opakovanému vypadnutiu chrániča zubov. 

Adam Štrba je redaktorom Telerána na Markíze a známy aj vďaka svojim príspevkom na sociálnych sieťach TikTok a Instagram. Pre Štrbu to bude prvý boxerský zápas v živote a proti skúsenejšiemu raperovi to nebude mať jednoduché.

Diváci sa môžu tešiť aj na ženský zápas dvoch účastníčok reality show Ruža pre nevestu – Priscilly Versluis a Terezy Kosecovej. Veľkým lákadlom bol aj fight Filipa Sulíka a Strýca Filipa, ktorý bol nakoniec zrušený. Filip Sulík je syn politika a bývalého ministra hospodárstva Richarda Sulíka a do povedomia verejnosti sa dostala aj vďaka svojim kritickým vyjadreniam na svojich sociálnych sieťach. Pred zápasom si porezal prst mačetou a musí v krátkej dobe podstúpiť operáciu. Sulík tak zo zápasu s moderátorom a komikom Strýcom Filipom odstúpil.

Organizácia Fight Night Challenge postaví do zápasu so Strýcom Filipom podnikateľa Miroslava Vlčka. Podnikateľ Vlček je manžel známej slovenskej influencerky Michaely Gubranovej. Pre obidvoch mužov to bude prvý boxerský zápas.

Sledujte prenos FNC 5 na Fortune zadarmo

Stavte si na zápasy svojich favoritov so Stávkou bez rizika 70 € a pozrite si celý turnaj zadarmo! Fortuna je hlavným partnerom Fight Night Challenge, vďaka čomu si môžete nielen staviť prematch ale aj LIVE na všetky súboje večera, ale tiež tieto zápasy sledovať naživo prostredníctvom streamov na webe ifortuna.sk alebo v mobilnej aplikácii.

FNC 5 - stav si LIVE a sleduj stream na Fortuna SK

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Bojové športy