Sledujte nás

Bojové športy

Kurzová ponuka Fortuny na Clash of the Stars 6

Organizácia Clash of the Stars prichádza už so šiestym turnajom v poradí…

Clash of the Stars 6 - Fortuna
Foto: Fortuna

Organizácia Clash of the Stars prichádza už so šiestym turnajom v poradí, ktorý sa bude konať v pražskej hale O2 Universum 28. októbra 2023 o 18:00 h. Show plná zábavy i bizarnosti je už vypredaná, avšak sledovať ju môžete z pohodlia domova.

Na turnaji nebudú chýbať známe tváre Clashu ako sú Datel, Grznár, Luktuma alebo Benda. Fanúšikovia sa však môžu tešiť aj na úplných nováčikov. O titul šampióna poloťažkej váhy si to rozdá český kulturista Filip Grznár a známy tiktoker Lukáš Tůma alias Luktuma. Ďalším očakávaným súbojom Clash of the Stars 6 je fight Karlosa Bendu s tromi rómskymi zápasníkmi – Lakatošom, Pizoškom a Tišerom. V každom kole sa bude proti Bendovi bojovať jeden z nich.

Zápas bez rukavíc: Datel verzus Kotlár

súboji bez rukavíc sa proti sebe postavia Jaroslav Kotlár alias Kotlár Security a influencer Marek Datel Valášek. Obaja zápasníci majú už skúsenosti z predchádzajúcich súbojov v rámci turnajov Clash of the Stars.

Jaroslav Kotlár je jeden z najsledovanejších amatérskych fighterov organizácie Clashu a čaká ho tretí súboj v klietke. Kotlár inkasoval vo svojom prvom zápase tvrdé KO od Karlosa Bendu. V druhom zápase ale uspel a v klietke strachu nasadil svojmu protivníkovi Lukášovi HuHu Procházkovi gilotínu, z ktorej sa už Huhu nedostal a zápas odklepal.

Marek Valášek alias Datel je úspešný český influencer a je považovaný za jeden z najväčších talentov organizácie Clash of the Stars. Má za sebou tri MMA zápasy, z toho dve výhry a jednu prehru na TKO, ktorú inkasoval od Slováka Tomáša Križana alias Dynama. Križan sa stal po víťazstve nad Datlom prvým šampiónom organizácia Clash of the Stars. Valášek sa na svoj nový fight s Kotlárom pripravoval na kempe v Thajsku a svoju reputáciu chce napraviť.

Kotlár a Valášek majú medzi sebou osobný spor, ktorý vyústil až do pästného súboja bez rukavíc (bare knuckle). Vo Fortune si môžete vsadiť na ich MMA zápas. Marek Datel Valášek je s kurzom 1.45 papierovým favoritom zápasu a na Jaroslava Kotlára je aktuálny kurz 2.44.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Bojové športy