Sledujte nás

Lyžovanie

Regetovka, 10. december 2023 – Krátka bombovačka v milovanej Rege

Krátka bombovačka v milovanej Rege vyšla.

Regetovka, 10. december 2023

Regetovská perinová doboška z minula dnes stratila nekompromisnú strohosť a v decembrovom odmäku púšťa šťavu skrz všetky vrstvy od prašanu, ľadovej kryhy po zahustený kefír. V preklade, dnes to tu rozsekám jak kedys Lilo Makčupikču.

Reset hlavy v tebe regeneruje autopilota a učí ťa tešiť sa aj z ranného umývania zubov. Marcel F pred dvoma rokmi napísal, že súčasný /cyber/svet je miesto presýtené zlobou a lžou, nenávisťou a neprajnosťou. Že krása, ľudskosť a vzájomnosť sú v kúte a valcované násilným akcentovaním rozdielov a animozít. Že je to miesto technicky, graficky a strategicky prepracovanej nenávisti, miesto, kde ľudia s najnižšími kvalitami a donebavolajúce lži a výmysly žnú najviac ovácií. A že má navyše pocit, že aj jeho samotného robí toto miesto iným – beraz oveľa horším. Že tento svet vysáva lásku. Že ho to desí. Ubíja. Gniavi… Antónia zas verí, že ľudstvo nebude zvalcované zlobou a že na konci dňa objaví zázračný elixír, ktorý mu umožní žiť život s detskou dušou… Ja som myšlienkovo niekde medzi ňou a Marcelom.

Krátka bombovačka v milovanej Rege vyšla. Skúsim ale viac drepov ako sto za mesiac. Darwin povedal, že aj lenivosť sa vyvíja.

Doregetovkovaňa, kamaraci.

PS: Slavo, koľko kilometrov? 🙂

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Lyžovanie