Sledujte nás

Futbal

Dvaja Spoza piva: Žreb osemfinále Ligy majstrov

Vitajte pri ako inak subjektívnom a v ničom nesmerodajnom názore dvoch pouličných trénerov.

Žreb osemfinále Ligy majstrov 2023/24
Foto: uefa.com

Posledných 16 bojovníkov za práva futbalu a pochybnosť VARu sa okolo Valentína vydá na spanilú jazdu za úspechom. Teda až na Kodaň, toten pocahnul Manchester City. Vitajte pri ako inak, subjektívnom a v ničom nesmerodajnom názore dvoch pouličných trénerov. Ako inak, Spoza piva.

Píšem v pondelok Peťovi, že či dáme dačo okolo Ligymistru. Že napíš, pošli a idem do toho. Tak mi to kus trvalo, ale v tomto rýchlom svete sa jeden niekedy pozabudne. Poďme, aspoň tématicky, k veci.

FC Kodaň – Manchester City

Timo: Stew zvykol písať, že xicht si nevyberieš. V tomto prípade ani súpera do LM. Kodaň v tom v istom bode losovania ostala sama jak Procházka po voľbách. A neostával jej nik iný, než pepeho MCFC. PPC, životný zápas pre dánskych levov, Denis Vavro už kuká na Haalandove pohyby s motiváciou, že už vysekal aj červených z rovnakého mesta. Good luck, mate.

Tipujem postup MCFC.

Peťo: Vysekať červených z toho mesta by zvládla aj Orechová Potôň, v nedeľu ráno po jarmoku. A keby chytal On Ona Onana tak by stačilo nastúpiť v 9 ľuďoch s priemerných promile das 2. Kodaň ale má šancu. Keď sa zraní de Bruyne, Haaland, Rodri, Ederson a Pepe bude zisťovať meno The Korean guy, ta možno vtedy. A keď nie, tak niekto musel byť tou útlou vysmiatou blondínou pri etiopskych náčelníkoch.

Čo? To som fakt napísal? Netipujem postup, neni čo.

RB Lipsko – Real Madrid

Timo: Ani tu už nebolo barz na výber. Peter sa potešil podľa mňa, ale isto zaspomínal i na prehru zo skupiny 22. Ale čertober, veď toto je iná situácia. Býk potrápi madridského aristokrata, ale napokon vyhrá ten, kto dostane menej a dá viac gólov.

Tipujem postup Realu Madrid.

Peťo: Veľké múdrosti od kolegu ale mal by pamätať, že ako veľmi chutí frankfurtská polívčička. S piatimi párkami. Alaba do konca sezóny out, Militao tiež a ja sa pridám s križovým väzom ku nim. Šak elitná smotánka s Erikou Judín… neviem jak sa píše. Real tipujem na semifinále. Takže pokiaľ sa nezraní aj zvyšok už tak chatrnej defenzívy, tak bude postup Realu.

Lazio – Bayern Mníchov

Timo: Ojoooooj. Priznám sa, že mi bolo nejak fuck, koho Bavori tentokrát dostanú, bo i tak hrajú tak nevýrazný a slabý display, že s Parížom by to až tak nebolelo a so Sociedadom by bolo prekvapenie. Taže Lazio, taký Erik Kaliňák európskeho futbalu, že aaaaaww. Žeby zas za nich nedal gól brankár kks.

Tipujem postup Bayernu.

Peťo: Skupiny, kde štvrtý nevedel, tretí nechcel druhý nezna jak a prvé bolo Atlético. To je asi predstavenie Lazia, ktoré pravidelne kaká víkendové tiketiky. Teda aspoň čo som počul. Postup by si mal Bayern ustrážiť, jedine že sa Harry zle vyspí a Lazio nastúpi v dresoch Saarbrückenu.

PSG – Real Sociedad

Timo: Mbappému až zlato v krku zabehlo, keď videl, kam putuje v rámci last 16. Z toho, že mohli fasnúť Bayern, Real, Man City, Barcu a pod. sa napokon vykľul hrateľný súper, pre Sociedad. Držím im palce, veľmi.

Tipujem postup Realu Sociedad.

Peťo: Šmecarom z Paríža som neprial, neprajem a budem nepriať. Alebo nebudem priať. Dúfam teda, že sežermé vypadne, Mbappé ponacahuje Real jak gumu v gačoch, podpíše miliardovú zmluvu a miesto Chelajfího bude on od budúcej sezóny sledovať zápasy iných mužstiev na mobile. A Chelajfí budze bavic.

Verím v silu telepatie a viem že počúvaš moju spo… Igor T. vraví že postúpi Real. Sociedad. San. Aj Sebastian.

Inter – Atlético Madrid

Timo: Konštruktívny a oku lahodiaci futbal opustil čet. A opúšťam ho aj ja. Nech si postúpi kto chce.

Peťo: A tu mám čo napísať? 0:0, 0:0 a penalty. 0 striel na bránu. 25 žltých kariet. Karate.

PSV – Dortmund

Timo: Nemci zvládli nečakane dobre skupinu smrti a PSV kamaríde doteraz neprehrali ešte ani jeden zápas v lige, ani že neremizovali, všetko výhry. Ak obom ostane šejp do februára, z druhej najnudnejšej dvojice osemfinále môže byť napokon rezká podívaná.

Tipujem na postup Dortmund.

Peťo: Čo má spoločné Dortmund a PSV? Dortmund sa ocitol na prvom mieste v skupine LM jak slon na strome. Rovnako ako Arsenal na čele Premier League. PSV malo v skupine Arsenal.

Myšlienkový pochod hodný spoza piva. Postupom sa inšpirujem od kolegu, nech si postúpi kto chce.

FC Porto – Arsenal

Timo: Porto je taký ten kamarát, čo sa nepozvane objaví na každej párty a odchádza z nej skoro posledný. Rozumej nečuješ o nich jak je polrok dlhý, ale furt sa dajak prebijú do jari v LM. Zaujímavé. Myslím, že ich cesta skončí na rukách Artetovej loptovej centralizácie. Ale Kiwior riadne sanky dostal od Desta.

Tipujem na postup Arsenal.

Peťo: Fanúšikovia už vyzberali peniažky pre West Ham za Ricea? Či jaky blud to vymysleli. Keď hej, tak nech sa začnú skladať na nového brankára, lebo s tou Rajou v bráne vydržia v Európe ešte tak dva zápasy.

Neapol – FC Barcelona

Timo: Verím, že nepôjde o Stanka Slabotku. Barca bude nepríjemným súperom talianskeho majstra, ktorému kvázi kúsok zvlhol pušný prach. Nič to nemení na tom, že to bude jeden z najhoredole zápasov. Verím tomu.

Tipujem na postup Neapol.

Peťo: Srdce velí Neapol. Oči tiež. A rozum sa pridáva. Xavi bude zas plakať, že tráva bola vysoká. Alebo že Neapole bolo veľmi hlučno a jemu dali na pizzu ananás.

Návrat do sveta Spoza piva som si užil. Dúfam, že sa nevrátim zase o pol roka. Snáď Ťimo zase napíše, že co abo jak.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal