Sledujte nás

Anglicko

EPL: Všetko ide bokom, je tu Boxing day

Oh /wel/come on ye faithful, vitaj znova za lamanč, kámo.

Premier League 2023 / 2024 - 19. kolo

Premet nad kukučím hniezdom, Alenka v riti divov, Tri oriešky pre bobaľku, Smradonosná prasca a Povlak na striebornom nasere sú moje vianočné topky. Keď ale príde Boxing day, šetko ide bokom. Oh /wel/come on ye faithful, vitaj znova za lamanč, kámo.

Newcastle – Nottingham

Pri posledných výsledkoch v lige líg jeden už neverí ani malej násobilke, zraneniami dokaličené Straky sú ale doma v St. James parku sedem ligových zápasov bez straty bodu. A skoro posledným Lesníkom by tu dnes pri 1,5 vs 7 nemala Husqarna ani škrtnúť.

Bournemouth – Fulham

Keď rozdávajú rany malí, neznamená že nebolia, susedia v tabuľke si majú na Vitality Stadium pri 2,2 vs 3,2 pekne pokresťansky rozdeliť prepotrebné bodíky. Len keď rozdávame, nadobúdame.

Burnley – Liverpool

Čo nevyšlo kloppovcom proti Gunners, dnes skapitalizujú na tráve predposledných borcov pána Kompanyho. Pri 8 vs 1,4 ruku hore kto chce nastúpiť na ľavom beku. Speedy recovery, Mr. Tsimikas.

Man United – Aston Villa

Šleha kola volá, oldtraforďáci veria v mága Taga, Villa ale bude sila. Pri 2,6 vs 2,6 chlaď šardoné, Neville vraví, že to bude nárez. A hlavne, vytešulikaj sa, kamarát.

S pozdravom že v každej žene je kus svokry a v každom tipe tretina pravdy sa s tebou lúčim a dopremierligotania už čoskoro, bratu.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko