Sledujte nás

Anglicko

EPL: Len bezdomovec neskúsi desinu na United

V Premier League sa čaká, kto z trojice Liverpool, City a Arsenal sa rozsype prvý. Bo od krízy si vždy jednu prehru ďaleko.

Premier League 2023 / 2024 - 27. kolo

Za kanálom sa čaká, kto z trojice Liverpool, City a Arsenal sa rozsype prvý. Bo od krízy si vždy jednu prehru ďaleko. Vitaj za lamanč, kamarát.

Brentford – Chelsea

V posledných štyroch ligových dueloch domáce Bees proti Blues neprehrali, keď si ale do štatistík, Brentford takisto prehral v lige päť zo svojich šiestich posledných zápasov. Netipovateľné stretnutie neskúšaj. Pri 3,2 versus 2,2.

Tottenham – Crystal Palace

Maddison+Son rozhodnú na Tottenham Hotspur Stadium o tom, že Ange je najlepší kouč u Kohútov za predlhé roky. Neprehra Spurs pri 1,5 versus 6,4.

Nottingham – Liverpool

Na City Ground budú nabudení Espirito Santo Boys skúšať ostrambať oslabenú červenú od Mersey, či to bude stačiť na plné body rozhoduj pri 5,6 versus 1,5. Darwin Nunez a Dominik Szoboszlai najskôr späť v zostave.

Man City – Man United

O tom, že si hráč zaslúži hrať nemusí presviedčať mňa, musí presvedčiť seba. Pepe má pravdu, treba posadiť Nuneza a hlavne sa znova neukomplikovať futbalom k smrti. Pri 1,3 versus 10,6 len bezdomovec neskúsi desinu na United.

Najbližšie štyri kolá výrazne naznačia, ako to v lige líg nakoniec skončí. Užívaj hernej nádhery a dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko