Sledujte nás

Futbal

Sparta Praha – Liverpool: Zážitok, ktorý si nenechá ujsť ani nestranný fanúšik

V Prahe je na programe oslava futbalu. Slávnosť, akú Letná už dlhé roky nezažila. Do Stovežatej prichádza anglický Liverpool.

Európska liga 2023/2024 - Sparta Praha vs. Liverpool

V Prahe je na programe oslava futbalu. Športový galavečer roka. Slávnosť, akú Letná už dlhé roky nezažila. Do Stovežatej prichádza aktuálny líder Premier League a veruže sa bude na čo pozerať.

Piatok 23. február pár minút po dvanástej. Prvá žrebovaná dvojica osemfinále Európskej ligy je známa a je to práve Sparta Praha – Liverpool. Na mobil mi začínajú chodiť správy typu „More kupuj listky ňe?“. Vtedy som ešte odhodlane rozhodil siete, no bol som schladený rýchlejšie ako Romana v potoku Vysokých Tatier. Na oficiálny verejný predaj ani nepríde, momentálne už je aj vypredané, vraj ani pre členov Sparta clubu sa neušlo toľko lístkov, ako pôvodne malo. Ak sa chceš dostať na zápas, priprav si okolo 800+ Eur do vrecka pochybných priekupníkov (osobne som dostal ponuku za 625 libier do kotla Liverpoolu, no nekúp to…). Ale stále lepšie, ako dať 40k za lístok priamo za chrbát Kloppa na posledný ligový a.k.a. rozlúčkový zápas.

Zápas si tak vychutnám z pohodlia svojej obývačky a spoza piva, ale veď čo môže byť krajšie. Pre Spartu to bude zápas sezóny, pre Liverpool skôr najpriaznivejší žreb. Veď na The Reds čakajú v priebehu desiatich marcových dní až štyri súťažné zápasy – dva proti pražským Sparťanom, v lige proti Man City a nakoniec štvrťfinále FA Cup-u proti Man United. Všetko dôležité zápasy, ktoré ovplyvnia celý zvyšok sezóny. Keď si k tomu pripočítame početnú maródku Červených od rieky Mersey, môžu byť radi, že si v EL nevytiahli také AC Miláno či Benficu.

Každopádne akékoľvek papierové predpoklady môžeme odložiť nabok, Sparta na čele s Haraslínom vedie českú Fortuna Ligu, v pohárových súbojoch vyradila Slaviu a postúpila už do semifinále a istotne by v tejto sezóne rada zaknihovala aj kvalitný výsledok v Európe. A ten je bližšie než sa môže zdať.

Liverpool zápas nepodcení, Sparta pôjde all-in. To sľubuje zážitok, ktorý si nenechá ujsť ani nestranný fanúšik. Spolu s druhou pražskou dvojicou Slavia – AC Miláno vyzerá program na najbližšie štvrtky viac než luxusne.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal