Sledujte nás

Futbal

Arsenal – Porto: Odveta osemfinále Ligy majstrov, 12. marec 2024

Vieš, čo je lepšie ako zápas Ligy majstrov? Odveta Ligy majstrov. Emirates v Londýne už praská vo švíkoch, poď sa ešte niekam zmestiť, kamarát.

Arsenal - Porto, odveta osemfinále Ligy majstrov 2023/2024

Vieš, čo je lepšie ako zápas Ligy majstrov? Odveta Ligy majstrov. Emirates v Londýne už praská vo švíkoch, poď sa ešte niekam zmestiť, kamarát.

Kto videl prvý zápas v Porte /1:0/, neveril, že nastúpil Arsenal. Mužstvo, ktoré vyhralo všetky tri domáce duely v Champions League so skóre 12:0 zakopávalo v Porte o vlastný tieň a nepíplo by si ani keby si mu strčil do pusy zobcovú flautu. Pravda je, že ani Tabak sa nekúpe v plese každý piatok, za kanálom ale momentálne neexistuje futbalová ekipa vo vznešenejšom laufe ako sú Artetovci. Drvivá doprednosť, sférický pop art, nonšalantná dominancia tímu idúceho aj v Premier League na titul. Gunners budú večer bez Martinelliho, inak v energetickej plnke. Ako by povedal Pepe Guardiola, kým moji Skyblues drú 94 minút na bodík, Arsenal vedie za 26 minút 3:0. Kurzy 1,23 versus 14,5 naznačujú, že dnes na Temži ne-vyh-rá ani Harabin. Place your bets, dženlmn.

Uži si naplno futbalový skvost večera a pamataj, že to, čo práve prežívaš, bude zajtra už len spomienkou. Futbalu zdar, kamarát!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal