Sledujte nás

Anglicko

EPL: V megapumelici kola medzi prvým a druhým rozhodne tretí

Legenda spoza lamanč hovorí, že najviac kilometrov v Premier League 2023 nabehal Bruno Fernandez. 99% z toho bolo za rozhodcami.

Premier League 2023 / 2024 - 28. kolo

Legenda spoza lamanč hovorí, že najviac kilometrov v Premier League 2023 nabehal Bruno Fernandez. 99% z toho bolo za rozhodcami. Vitaj v lige líg, kamarát.

Man United – Everton

Na Etihad Stadium v minulom kole neukázal United okrem Rashfordovho delobuchu pod Edersonovo brvno nič, ak chce Haag fakticky pomýšľať na prvú päťku, musí pozametať chlapcov od Mersey pri 1,9 versus 4. O čom vôbec nie som presvedčený.

Arsenal – Brentford

Z Gunners ide strach, zastavte Artetu predtým, než všetkým kompletne vypáli rybník. Na Emirates Stadium rozbijú v tutovke kola Delostrelci  Bees jak Danko semafor. Pri 1.2 versus 12.

Aston Villa – Tottenham

Villa ide ako píla, Bailey a Watkins budú pre úspech domáceho erbu znova kľúčoví. Na opačnej strane Kohúti Kuluševski, Son a Madison o tom vedia svoje. Pri 2,3 versus 2,6 to mnohí vidia na birminghamskú remízku.

Liverpool – Man City

City sú furt ukľučkovaní, uprihrávkovaní, a ukomplikovaní, to, čo nedal naposledy Haaland z dvoch metrov šturi moja babka s drevenou protézou. A takého Diaza zožerie Vinicius v Lige kamiónov aj s trávou. Buď jak buď, deľba bodov v nedeľnom 6-bodovom dueli na Anfield road bude výhrou oboch súperov, v megapumelici kola medzi prvým a druhým rozhodne tretí. Rozumej VAR. Vychutnaj si ozdobu víkendu, euríčko klaď pri 2,9 versus 2,2.

So stávkovaním vždy opatrne, aby si neprehral viac, ako Bruno nabehal. A dopremierligotania, kamarát.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko