Sledujte nás

Futbal

Liga majstrov 2023/24 Power rankings: Aké sú podľa nás šance poslednej osmičky na titul?

Ak chceš viesť orchester, musíš sa k ostatným otočiť chrbtom. Presne ako keď chceš vyhrať Ligu majstrov.

Liga majstrov 2023/2024 - Power rankings

Ak chceš viesť orchester, musíš sa k ostatným otočiť chrbtom. Presne ako keď chceš vyhrať Ligu majstrov. Vitaj pri krátkom, nezávislom pohľade na zhodnotenie futbalových šancí poslednej osmičky ligy kamiónov na titul.

8. Barcelona

Časy Messiho sú tatam, Katalánci pôsobia síce ľahkonoho, ale mäkko a navyše mentálne nestálo. V pretlaku superkvality ich vidím ako vypadávajúcu tutovku číslo jedna.

7. Borussia Dortmund

Sancho kope oproti časom v United ako koperfíldovský iluzionista, hodvábna technika žltočiernych ale doplatí na nedostatočný a prestarlý dôraz vo svojom zadnom voji.

6. Atlético Madrid

Nikdy nepodceňuj futbalového drevorubca, čo strčí hlavu tam, kde ty ani nohu. Simeone sa v domácej lige trápi jak Harabin v TA3, Oblak je každopádne pán a Atlético môže konvertovať jemu vlastné sebaobetovanie v jedinečnú senzáciu víťazstva vo finále. Ruku hore, kto neverí, že by to bol šok.

5. Bayern Mníchov

Never kobre, že nezaútočí, keď spí – v poslednej dobe chromý Bayern je stále ukážkovo ligomajstrový tím. Sane a Musiala sú navyše poslednou nádejou na Tuchelovo poveľkonočné vzkriesenie. Na rozloučenou. Arsenal versus Bayern pripomína bitku malého brata s veľkým a je zároveň najnevyspytateľnejšou dvojicou v boji o postup do ostatnej štvorky.

4. PSG 

Mbappé je borec, čo vám ujde z televízora, rozumej najnebezpečnejšia rýchlonožka na planéte. Aj keby Enriquovi ajfelovkári polčas nekopli do lopty, borec s najdlhšími rukami vo svete futbalu to aj tak kopne pod vinkel v 99. minúte. Paríž, čierny kôň súťaže.

3. Manchester City

City si ponechá ilúziu vlastnenia lopty, no na konci dňa spácha po brejkoch súpera suicidiálnu sepuku. Modrí nemajú gľanc z minulej sezóny, darmo experti pasujú guardiolovcov za top favorita na víťazstvo. Vinicius zožerie Diasa aj so štulpňami.

2. Arsenal

Mnohými považovaný za nevyzretý a málo stabilný mančaft, ktorý nevydrží psychický nápor súbojov záverečnej osmičky, sa v mojom odvážnom tipe derie do finále. Pár týpkov z Emirates zažíva životnú formu, dopredná sila Artetu presviedča futbalový svet o schopnosti streliť viac gólov ako ktorýkoľvek súper.

1. Real Madrid

Lebo Belingham. Lebo Vinicius. Lebo Real. Los Blancos v lige najbohatších v ostatnom čase síce nenadchli, čo ale príde, má byť aj podľa Laca inferno, čo nenechá za sebou na pažiti ani štvorlístok ďatelinky. Tej súperovej. Real Ligu majstrov vyhrá.

Spokojne zakomentuj, v predpovediach môže byť každý jedného dňa Nostradamus. Hlavne nech to všetko vyhrá najlepší a nie VAR.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal