Sledujte nás

Anglicko

EPL: José a jeho Red Band

Skoro osemsto miliónov libier, dvadsaťtri tisíc ton ocele a najviac toaliet v jednom podniku na svete vôbec. Tráva futbalového skvostu hlavného mesta sveta hostí Joseho a jeho Red Band. Vitajte vo Wembley, priatelia.

Diabolský display uja Mourinha vykazuje v kolonke obdržaných gólov za rok 2018 čistú nulu, mať v bráne De Gea, už v autobuse vediete nula jeden. Historicky prvý premierligový zápas Devils na pažiti sakrálnej Wembley si užije v svojej premiére za červený Manchester čilipaprička Sanchez, Mourinho je v Londýne zároveň v silovej plnke s takmer neexistujúcou maródkou. A radno povedať, že furt s akosi nie extra šmakujúcim fodbálkom.

V šíku Spurs chýba v poslednej dobe až bolestne Christian Eriksen, spolu s doteraz tiež absentujúcim gólmanom Llorisom by ale večer už mohli vystužiť kohútí voj aj Rose a Winks. Prehra pochettinovcov nechá týchto spadnúť v tabuľke 11 bodov za nateraz druhých United, čo by v stave súcom mohlo byť pre Hotspurs už relatívne klinické číslo.

Laco B na masérskom stole stávkovky Nike verí živočíšnemu pudu Kanea a výsledku 2:0, ja verím tomu, že si s micou v lone dám pri Digi dve pivá.

A vy pri sypaní mešca na kohokoľvek hlavne nezabudnite, že streda je jediný pracovný deň, ktorý nekončí na OK.

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko