Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 17.kolo /sobota/

2796126211-suarez-Transfer-gossip-Real-Madrid-to-go-for-Suarez-again-WTen pocit, keď telo nevládze uniesť dušu. Skúšate šotík Whiskey, návštevu psychológa, kmotra neurológa, druhý Ibalgin i bosé tety z Playboya. Lieči však iba tráva. Tá futbalová. Vitajte na ostrovoch, amigos!

LIVERPOOL – CARDIFF

Livepoolská šťuka, nateraz čo i bez hviezdnych Gerrarda a Sturridgea, pláva na 2.mieste tabuľky top flight, a ani v minulom kole na White Hart Lane – White Hart Pain nemala s domácimi Spurs zľutovania. Londýnske Kohúty na cucky, záverečných 0:5 a Good-Bye-Boas.

V tuhom boji o špicu dnes na Anfield Road nemajú Reds nárok zaváhať, proti Cardiffu, ktorý má takmer o polovicu bodov v tabuľke menej ako oni, by to malo byť o známom kedy, koľko, kde a prečo. A hlavne KTO.

Heslo – Suarez.  Životnejšia forma futbalového bytia neexistuje.

Merseysiders zvíťazia pri kurze  1.23, môj tip je 4:1

 

berbFULHAM – MAN CITY

Ako vraví Roman, lebka ohraničuje mozog, nie však myšlienky, a kde vás nepotiahne telo, dotlačí vás duša a viera vo vlastné schopnosti. Borci z Craven Cottage pripomínajú Kursk pred jej posledným ponorom, a dnes budú ono tu citované proti miliardami mazanej mašine zn.Pellegrini potrebovať viac ako Fero kyslík tesne pod Everestom.

Chalupári nemusia prežiť už prvý polčas, no odraziť sa z predposledného miesta tabuľky je pre tím kubatúry Fulhamu už svätou povinnosťou. Berbie, čo tak hneď proti SkyBlues…?

Skúsime 2:3, góly: Berbatov 2, resp. Aguero, Negredo 2

 

wellMAN UNITED – WEST HAM

Desať bodov za špicou, akákoľvek ďalšia mimóza, a to nielen proti tímom druhému sledu, môže poslať Diablov už kdesi pred brány predpeklia. Výkon vo Villa Parku v minulom kole uspokojil i presvedčil /výhra 0:3/, v Ligovom pohári odstrelili moyesovci i Stoke /0:2, Ashley, že sadla, ugff?/, dnes United nedá allardyceovcom z východu Londýna na starom Trafforde žiadne šance. Za stovečku pri 1.38 ?

Môj tip 3:0, Welbeck 2, Rooney

 

A pamätajte – futbal je v živote najdôležitejšia vec z tých menej dôležitých, bo ho ukazuje v inom lesku. Pre tých, čo vsádzajú, možno aj v lesku peňazí…

Dokopania, amigos! 🙂

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Analýzy