Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 2.kolo /nedeľa/

Tottenham - Brosport.skNapoleonický stratég. Rodený motivátor. Večný inovátor. 42 rokov. Argentína. Kouč Spurs. Toto už musíte dať…

TOTTENHAM – QPR

Mauricio Pochettino v kresle Kohútov zažije na White Hart Lane impozantný debut, po dvoch posledných víťazstvách jeho zverencov-operencov /West Ham, Limasol/ ho čaká na severolondýnskom drne okrem pruhovaných susedov z QPR i 36-tisícový dav a 102-decibelovový huriavk. Emotívný úvod si nenechajte ujsť, na štadión Spurs sa totiž tentokrát už ako tréner hostí vracia veľký Harry Redknapp, ak tých decibelov bude teda o 23 viac, žiadne čudo. Práve rodený londýnčan by vám iste povyprával o tom, prečo vedenie Hotspurs vyhodilo z White Hart Lane za 13 rokov osem trénerov.

Tottenham prehral z posledných 6-ich ligových duelov proti Queens Park Rangers jediný, zhodou okolností práve vtedy, keď ho dirigoval Big Harry, celkovo však Jazdci vybehli na White Hart Lane 26-krát a vyhrali len 3 zápasy. Hej, byť chudobný nie je hanba, je to len nepríjemné.

Redknappovej modro-bielej ekipe som v 1.kole proti Hullu veril/prehra 0:1/, dnes im dávam na drne s kohútom šance ako ruskému konvoju na Ukrajine. Sorry, Harry.

Vergini - Brosport.skSUNDERLAND – MAN UNITED

Zbiť United určite nie je v poslednom čase na Oskara, i to sa dalo jasne vydedukovať z úst trénera Labutí Garryho Monka po ich úspešnom ťažení v 1.kole na Old Trafford. Manchester United na Sunderlande ale neprehral už 12 ligových stretov /z toho 9 víťazných/, dnes sa na Stadium of Light už prídu navyše pozrieť aj Robin van Persie a Antonio Valencia. Van Gaal a dva neúspešné zápasy po sebe, na to si len tak nespomenie ani Marcel M.

Do radov Čiernych mačiek zo Sunderlandu sa vracajú zadáci Billy Jones a Santiago Vergini, uvidíme, či chystané ťahy jazdcom zrealizuje tréner Gus Poyet i na domácej šachovnici. Bitka o záchranu v tejto sezóne Black Cats najskôr ozaj nehrozí.

Kto prehrá, ostáva žiť porazený, a na to tentokrát pri United nevsádzam. I keď je pravdou, že minimálne dvoch superhráčov musí direktoriát Divadla snov skrz vidinu diabolského úspechu ešte jednoznačne angažovať.

Prežehnanú nedeľu, amigos a čítajte i zajtra…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy