Sledujte nás

Analýzy

ARSENAL – SUNDERLAND … dohrávka 37.kola Premier League

Neviem, či ochranná Zorro-škraboška pretláčala Fabregasovi z os frontale priamo na ľavú hemisféru, kto ale videl Španielov posledný skrat na Hawthorns v súboji Blues a West Brom Albion, jeho následnú červenú kartu a tri kusy v sieti toho času doslova komického futbalového kráľa ostrovov, nemohol nezapochybovať o tom, že v záverečných kolách Premier League sa za kanálom kope ozaj akoby že vymenená liga. Nanešťastie pre tipéra…

K prežitiu medzi elitou potrebuje Sunderland získať z posledných dvoch zápasov jeden bod a ako superman nulových remíz – Black Cats zatiaľ kopali 0:0 osemkrát v sezóne – onen bodík určite dosiahne. I napriek tomu, že jeho 118 striel na bránu súpera je v doterajších 36-ich zápasoch skutočnou hitparádou ofenzívnej biedy, a i napriek tomu, že pruhovaná jedenástka Mačiek porazila Gunners v ostatných 22 ligových dueloch jediný raz.

Delostrelci pália bez Oxlade-Chamberlaina a Welbecka, doma naposledy prekvapivo /?/ zadreli kanón proti Swansea, a ich ďalšia prehra na Emirates sa tak očakáva menej, ako Robertov nástup inkvizície na Slovensku.

Stávku na Chelsea sme našťastie stihli stiahnuť 4 minúty predtým, ako všetci modrí snehuliaci v zadných Joseho radoch stotripercentne ignorovali Berahina a ten prekopol Courtoisa na 1:0. Pestovaný inštinkt online tipéra, sledujúci každý pohyb na pľaci znova raz nesklamal. Dnes 10e na neprehru Gunners.

And no monkey business, Arsene…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy