Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 22.kolo /sobota/

042812-EPL-Southampton-PI_20120428093752156_660_320O 280-tisícovom Sunderlande, prezývanom aj Sparta severu, Vám prezradím dve zaujímavosti – môžete tu počuť unikátnu odrodu angličtiny s akcentom zvaným Mackem, často chybne považovaným za známejší Geordie dialekt, a mesto sa tiež neskromne pýši aj jedným, a v celom okolí jediným profesionálnym športovým klubom. Hra hier sa tu kope na Štadióne Svetla…

SUNDERLAND – SOUTHAMPTON

Snom pruhovaných zo Sunderlandu v tejto sezóne je už teraz prežitie medzi ostrovnou futbalovou noblesou a trénerský post v tíme Čiernych mačiek vôbec sa ukazuje ako celkom statočné gamblerstvo, spomeňte si len na Paola Di Cania. Zverenci Gusa Poyeta na predposlednom mieste tabuľky dobyli v minulom kole londýnsky Craven Cottage /1:4/, ak má Stadium of Light podržať svoj prvoligový jas ešte aj niekedy v apríli 2014, bod s deviatym Southamptonom je dnes minimálne povinnosťou. Nuž, horu nemusíte dobyť, stačí keď na ňu vyleziete, The Saints zo Southamptonu sú každopádne vzorom futbalovej disciplíny, sily a krásy v jednom.

Svätci neprehrajú. Pri kurze 3.3. Dve eurá na remízu pri 3.45 sú taktiež rozumným vkladom.

 

Arsenal's Olivier GiroudARSENAL – FULHAM

Tip na Gunners z minulého kola vyšiel ako dedkovi protéza /Villa – Arsenal 1:2, Benteke!/, londýnčania tak zostávajú naďalej o bodík na čele pelotónu pred machesterskými Citizens. Wengerovi po dlhých rokoch prajú futbalové masy úspech i titul, osobne však ťažko dokážem uveriť optimistickému šepotu, že Delostrelci v závere súťaže predsa len odpália víťaznú trieštivú z nabitého kanóna. Na 16-tom mieste potácajúci sa Fulham by si mal dnes z drnu Emirates odviezť plné kargo, pozor však, derby je vždy zradné ako šarm Salome.

Skúsime 4:2, góly : Ramsey 2, Giroud, Ozil, rep. Berbatov, Bent

 

MAN CITY – CARDIFF

Na oltár chrámu Etihad Stadium zloží svoje skromné dary chrabrý Cardiff /18.miesto/, že prežije prvé čítanie neverím ale ani vo sne. City sú doma nekompromisným terminátorom akýchkoľvek nádejí ich súperov, ak vás predsa len zvábi 26-ka pri kurze na Cardiff, položte odložený groš. Pri prípadnej polčasovej remíze určite a okamžite predať InPlay. Lay Cardiff. Betfair Only.

4:0, Negredo

 

LIVERPOOL – ASTON VILLA

Suarez a Sturridge, jed kobry s chrípkou, dnes pôjde od Mersey nevyspytateľná Villa domov spievajúc si Get Back. S trojkou na konte pri kurze 1.25.

Sturridge 2, Suarez

 

A nezabudnite. Frajeri sa nehrajú. Frajeri víťazia… Aspoň teda občas:) 

Peknú sobotu, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy