Sledujte nás

Nekategorizované

Bol by zo mňa dobrý Olympionik pt. 2/ Nejsem Unterwasserman!

oooooEšte predtým, než ponoríte svoje zrakové bunky do písmen tohto ad absurdum textu, chcel by som podotknúť, že autor je v silnom štádiu ontogenézy a jemné šteklenie hormónov sa odzrkadľuje aj na jeho rukopise.

Pokračujeme v melodramatickom veľdiele malého rozsahu jeho druhou časťou, časťou o naplnení sna a vyprázdnení peňaženky. Presne tam, kde sa postupne metaforická stupidita mala vyretušovať na stupenditu. Dnešnú monologickú slepačiu polievku na kohútiu dušu popíšem v 3. osobe. Vždy som túžil po tom, aby sa o mne napísala kniha, no žiaden biograf sa nečinil, tak si napíšem o sebe aspoň tuto.

Po zbalení si švestiek a všakovakého iného ovocia, rozlúčení sa s milovanými…kopačkami, sa náš hrdina presúva na druhú hemisféru ponad „The Veľká Pond“. Cestovanie prebiehalo bez problémov. Zmeškal štyri lety a po krásnych troch dňoch dorazil na miesto určenia – Dallas, Texas. Tu sa začína písať kulturistická kapitola jeho športovej geniality. Po návšteve lokálneho posilňovaco-regeneračno-oddychového zariadenia rozhodol sa náš chlap – hrdina, dub, stroj – zahryznúť sa do železa so všetkým, čo k tomu patrí! Po naštudovaní potrebnej literatúry kultu tela a oboznámení sa s fyzikálnymi pravidlami posilňovania (každé dvíhanie vyvoláva rovnako silné vzdychanie, atď.), sa Dávid do toho s presnosťou presýpacích hodín a ridikulóznou gramotnosťou pustil. Pre ilustráciu once again pripájam tréningový plán s vysvetlivkami :

1. pondelok – prsia, biceps, triceps

Dôvod? (s)Prostý. Ak začínate cvičiť, tak buď nemáte frajerku a chcete ju získať, alebo chcete silnejší stisk… to už nech si každý vyloží po svojom. Každá baba je mokrá keď… prší, preto so silnými rukami a vyvinutím hrudným košom jej môžete podať pomocnú ruku vo forme ruky držiacej dáždnik. To bol aj Dávidov zámer…. pevný stisk, na ščipaňe dreva.

2. utorok – voľno

Dôvod? Dávid čosi čítal o pretrénovaní a nechce riskovať, keďže ešte nesype.

3. streda – prsia, biceps, triceps

Dôvod? Vedecké štúdiu na The University of Dogma dokázali, že cvičencom sa zmenšuje biceps o presne niečo okolo 0.12 mm každý deň, čo nebúšia železo. Náš protagonista nechcel riskovať takýto úpadok formy a teda, streda bola zasvätená práve tomuto.

4. štvrtok – nohy

Tie necvičil, nakoľko sa predtým venoval futbalu, a čo je hlavné, na telesnej sa 2-krát do týždňa behalo. Tak načo riskovať obrovské, neestetické dolné údy?

5. piatok – Triceps, biceps, niekedy aj brucho

Dôvod? Na konci týždňa je v posilke najviac dievčat a Dávidovi sa dňa 14.10.2011 ukázala prvá žilka na ľavej, napumpovanej ruke. Prečo ňou teda neohúriť potenciálne budúce bývalé? Aby som špecifikoval termín „niekedy aj brucho“. Brucho cvičil len v piatky, kedy sa šlo na párty. Nie je predsa lepší pocit ako pri tancovaní (Dávid nie je šelma parketového charakteru, skôr len človečina občas trafiaca rytmus) mať napnuté brucho a čakať, až sa ho nejaké adolescentné dievča s výzorom 25-ročnej a tanečnými kreáciami mastodonta dotkne.

K takému to náročnému programu si náš budúci Mr. Obtiahnuté Tričko náležite upravil aj obživníček. V krátkosti to zhrniem asi nasledovne. Namiesto troch obložených sandwichov si začal nosiť rovno šesť  s nutellou, doplnenie glykogénu je predsa imperatívna nutnosť každého badibildera. Keďže odozva na seba nenechala dlho čakať, plus Dávidova genetická výbava je skromná sťa Nasťa (od Mrázikov), tak namiesto šiestich tehličiek mu v brušnej oblasti jeho telíčka vyrašil jeden kváder… a k tomu neokresaný. S tým bolo treba niečo robiť. Na jazyk sa mu tisla otázka, či by azda asi možno pravdepodobne nemal siahnuť po tabuizovaných podporných látkach ako proteín, gajner, ba či dokonca aj super-brutal-extrem anabolizant kreatín! Ako to dopadlo? Well…who knows? I do..

No ale už musím končiť, akýsi som spotený…

/pokračovanie…/

Autor: David Kohút

Upravil: BROsport

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Nekategorizované