Sledujte nás

Analýzy

PREMIER LEAGUE 2013/2014 … 28.kolo /sobota/

ooooooooooS víťazstvom je to ako s Bohom. Ak veríte že je, potom existuje. Ak neveríte, prehráte…

EVERTON – WEST HAM

Domáci The Toffees padli po prehre na hrude Stamford Bridge v minulom kole /Chelsea – Everton 1:0/ na 7.miesto tabuľky Premier League, čož na kvalitu nadupaného futbalového dvanásťvalca Martinezovej limuzíny dosť nízko jest. Naismith sklamal, Osman vytešil, Lukaku chýbal. Prísľubom modrých z Goodison Parku ostáva z oblakov padlý talent Ross Barkley.

West Ham na 10.priečke tabuľky mi naďalej pripomína stoporený Stoke i s jeho pokusom o upgrejdovaný „kick and rush“. Nevyspytateľné mužstvo bez prebytočného futbalového gľancu, ktoré vám dá gól i rovno z outu. Že práve tu spočíva jediná tipérovej viery zrada ?

Pocit potvrdzuje predikcie. Everton neprehrá.

Môj tip je 3:1, Mirallas

 

hhhhhFULHAM – CHELSEA

V najromantickejšom stánku Premier League na londýnskom Craven Cottage si rozdá karty v unikátnom derby posledný s prvým, ak to chcete presne, 21-bodový so 60-bodovým. Pozor na unáhlenosť, kurz 1.5 na The Blues to jasne potvrdzuje, osmička pri Cottagers taktiež chtíčom nevybije zrak. Dôvod? Na lavičku Fulhamu nedávno zasadol Wolfgang-Felix Magath, syn bývalého portorikánskeho vojaka, tréner, prezývaný i vďaka svojim doslova drviacim metódam Saddam, podľa nemenovaného futbalistu Frankfurtu že i „Posledný diktátor Európy“… Čo na to Jose?

Derby vraj nemá víťaza, dnes budem predsa len znova veriť Edenovi Hazardovi.

Chelsea zvíťazí 2:1, Hazard

 

suuaaSOUTHAMPTON – LIVERPOOL

Southampton po 6-ich kolách, kedy vždy bodoval, v tom poslednom konečne prehral, dnes ho na St.Mary´s Stadium preveria The Reds od rieky Mersey, ktorí zlapali prívalovú vlnu a neprehrali už osem posledných kôl. Suarez-Sturridge a ich jed kobry s chrípkou pri 2.1 alebo Svätci pri 3.8, toť dilema ženatého muža, čo nevie, či ísť von a kukať na to, čo nemôže mať, alebo ostať doma a mať to, na čo nemôže kukať…

Southampton mám príliš rád, aby som tipoval jeho prehru. Liverpool ešte radšej. A je po dileme.

 

 

Vyhrať nie je ani tak dôležité, ako potrebné. Inak vraj ostávate žiť porazení … 🙂

Dočítania, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Analýzy