Sledujte nás

Analýzy

LIVERPOOL – CHELSEA “afterparty”, alebo MOURINHO. JOSE MOURINHO

dddddPo nedeli je nadobro potvrdená stará pravda . Existujú dve Chelsea. S Mourinhom a bez neho…

Hej, je dobré vedieť, že aj “B-tím” Chelsea stojí viac, ako prvý Liverpoolu, peniaze sú však aj vo futbale často až na druhom mieste. Na Anfield Road nastúpia borci zo Stamford Bridge bez Čecha, Luiza, Terryho či Cahilla /hral iba posledných 15 minút/, bez Hazarda, Oscara či Williana /tiež prišiel na ihrisko len v závere stretnutia/ a dokážu skrz mourinhovskú alchýmiu nevyspytateľnej beštie nielen mentálne zlikvidovať súpera, ale zároveň ho nechať zabudnúť, čo má tento vlastne hrať. Stačilo si všimnúť striedajúceho Sturridgea. Zatiaľ čo je taký Martin Roháč sériový vrah, Jose Mourinho je sériový  mág dôležitých víťazstiev. Talent, gény, bozk šťasteny. Čím naberá futbalová veľkosť  na dôležitosti, tým výnimočnejší, mimoriadnejší a výnimočnejší je The Special One.

Hej, je dobré vedieť, že tak ako neuvidíte nikdy Stevena Gerrarda spoteného, tak nikdy Mourinha ofenzívneho. Jose dobre vie, že útok vyhráva zápasy, defenzíva tituly. Futbalový brud, či špatenka, páči sa vám alebo nie, výsledok je to, čo sa ráta. Nie možno vždy v očiach futbalového romantika, čo je ale futbalový pragmatizmus potom. Taký Matić hraničil na Anfield Road každopádne s genialitou.

Po nedeli je nadobro potvrdená stará pravda. Pár kôl pred koncom začína v Premier League takmer všetko akoby odznova. Čo už môžeme chcieť od futbalu viac. Že dikes, Jose …

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Analýzy