Sledujte nás

Hokej

Ja Judáš VI.

judasPo Švédsku ani nie je bars o čom, najviac zaujal Chárov v NHL najprv zázračne zranený prštek a následne ním odmietnutá prominentná chyžka v Minsku so samým Satanom. Zopár na Slovensku zlomených sŕdc veriacich v Čárove čary Judáš zľahka uteší faktom, že na nadrozmernom ľade to najpreceňovanejšiemu hokejistovi v Mliečnej dráhe na žiadnej čiare aj tak nikdy nešlo. A už ani nikdy nepôjde. Heh…

Po všeobecne očakávanej pálke na lebeň od Tre Kronor, čo pribalila v Judášsku kapsu pri kurzíku 1.5 ďalších šumne nemilosrdných 30 strieborných, prichádza teraz už ale jednoznačne najočakávanejší duel Slovenska v Bielom Rusku. A nazvite ho jak chcete, len nemajte strach tým pravým menom. Amigos, toto je ten zo školy známy Darwinov „survival of the fittest“ v priamom prenose, skutočný boj o prežitie v elite planéty Hokej. Jednoducho ruvačka s favoritom z Talianska, od ktorého na Apenine nik neočakával, že by mohol najlepších 16 na svete opustiť. Alebo ich je 10? Heh.

Judášove naplnenie snov /viď Ja Judáš/ je blízko, kurz 25 na vypadnutie dvojkríža z A skupiny svetového hokeja na jednej strane padá, na druhej viac než logicky naberá reálne kontúry, napriek tomu to však mrzký Hebrej vidí reálne tak, že i keď Slovač schytala smrteľné rany, prežije. Premotivovaný Naď si spomenie na Gretzkeho slová a nato, prečo ho ako tréner poslal svojho času kukať enháelku z tribúny, Slovensko sa doučí striedať aby nebránilo Talianov tak ako Švédov v šestici na ľade /góš-cipanki, to bola komédia majstrovstiev:))/, s Janom sa vráti do brány Laco, resp. s Janusom sedembolestná aj s ružencom, Tatar prestane 5 sekúnd signalizovať príklep a nakoniec sa aj puk začne odrážať od Lukašenkových mantinelov podľa zákonov fyziky. Heh.

Dnes Judáš prvýkrát nevsádza. Slovensko je na jeho predpovede až nečakane silné. A keď prežije, aspoň má syn starého Iscariota o rok o čom písať. Heh.

A propos. Keď Judášoviny nie sú práve čajík do vašej šáločky, skúste Nový čas. Tam určite nájdete to, čo ste vždy chceli počuť.

Už nie veľakrát, no ozvem sa zas. Keď príde môj čas. Ja Judáš. Navždy Váš.

Heh.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Hokej