Sledujte nás

Futbal

Zlomený Neymar

Zdroj: nydailynews.comBrazílsky útočník Neymar už nebude môcť zasiahnuť do zápasov Majstrovstiev sveta. Dôvodom je nepríjemné zranenie zo štvrťfinálového zápasu proti Kolumbii.

Jeden z najsledovanejších hráčov šampionátu obdržal zozadu úder kolenom, čo zapríčinilo nepríjemné zlomenie stavca. Ak ste si aj vy v prvý moment pomysleli ,,opäť simuluje“, určite ste neboli jediný. Brazília ale určite stratila rozdielového hráča na Mundiale 2014.

Z tváre ešte len 22-ročného Brazílčana bola počas odnášania na nosidlách jasne čitateľná veľká bolesť a úzkosť. Lekári uviedli, že sa bude liečiť minimálne 4 týždne, no operácia nebude potrebná. ,,Bude nosiť ortézu, aby netrpel takými bolesťami,“ uviedol lekár brazílskeho tímu.

Kolumbijský vinník Juan Camilo Zúňiga odmieta akékoľvek obvinenia z toho, že by na Neymara naskočil úmyselne. „Bol to normálny pohyb, snažil som sa ho pokryť. Nikdy nemyslím na zranenie súpera. Bolo to v súboji, snažil som sa ho odstaviť.“ Zákrok  nebol ocenený ani len žltou kartou, čo spôsobilo veľký rozruch na brazílskej striedačke.

V semifinálovom zápase proti Nemecku bude Kanárikom chýbať taktiež najdrahší obranca Thiago Silva, ten ale pre žlté karty.

Aj keď náhodou nepatríte k fanúšikom Brazy a vôbec už nie ,,dajvujúceho“ Neymara, uznáte, že tento superfutbalista bude celkovej show v záverečných futbalových bojoch chýbať celému svetu. Ibaže sa vám viac páči hra Freda.

Ostáva veriť, že sa brazílsky ostrostrelec zotaví rýchlo. Prajeme skorý návrat na trávniky, Junior!

Zdroj: sports.yahoo.com

 

Zákrok na Neymara

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal