Sledujte nás

Futbal

SLOVENSKO – ŠPANIELSKO, kvalifikácia EURO 2016

Futbalová omša La Furia Roja na štadióne MŠK Žilina spustila masový odpust ortodoxných, maloverných i agnostikov, vidieť naživo siedme mužstvo futbalovej tabuľky sveta /FIFA Rankings/ sa nepodarí veru hneď tak furt.

Sila, priamosť a agresivita, tri zásadné atribúty jedného z najsilnejších mužstiev planéty budú na žilinskej zeleni plné túlavého pohybu lenivej chobotnice Tiki-taka, dominujúcej na Euro 2008, World Cupe 2010 i na Euro 2012. Že je podľa niektorých španielska futbalová príšerka, túžiaca kontrolovať loptu i súpera zároveň, vyhynutým druhom, to ukáže 90.minúta na svetelnej tabuli – všetci dúfame, že nie skôr. A napriek tomu, že hrať takú tiki-taku s Costom by nedokázal ani Mourinho.

Odborné štatistiky dávajú Slovensku proti pyrenejcom jeden vyhratý zápas z desiatich, keď to porovnáte s pravdepodobnosťou, že vás počas búrky trafí blesk – je menšia ako tá, že zo 49-ich čísel Superlota uhádnete 6 – v Žiline sme takmer favoriti. Pobavili.

Ide o veľa, no nie o všetko a ako vraví ujo Lešický, ak v Žiline nevyhráme, aspoň si dobre zabeháme. A ak položím výplatu na Španielsko, stále to budem považovať za vysokozodpovedný gambling. Pri 1.43 aj s dvoma Hamšíkmi v Kozákovej zostave.

Dovyhratia, amigos!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
1 komentár

1 komentár

  1. tom b

    11. októbra 2014 at 14:20

    no kolko a na koho polozil?
    asi pri kurze 10 na svk sa oplatilo na nasich co-to zariskovat, ci?
    ci underdog nedostal ziadnu sancu? 🙂

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal