Sledujte nás

Futbal

SLÁVA VÍŤAZOM, HANBA PORAZENÝM

Po ôsmich rokoch kvalifikačných bojov padli španielske hradby a zvalilo ich futbalovo priemerné, obyčajné Slovensko. Sláva víťazom, hanba porazeným.

Už pri príchode pod Tatru si pozorný všimol to, čo dnes Hamšíka a spol odrazu glorifikujúce davy sotva. Chlapci od Pyrenejí sa štedro a už od úvodu prezentovali kopcom selfíčok, na tréningu bádžko, úsmevy do tribún, vo vaku suché triko. Slovensko bolo síce v ich reči favoritom na postup zo skupiny, keby ste ale spovedali skutočné španielske podvedomie, nájdete tam maximálne ak polovicu z toho.

Casillas síce chytá Makovi skorogól, to čo ale vyrobí v 17.minúte jasne potvrdzuje jeho nedávny, no už večný  pád do druhej brankárskej triedy. Sledujte jeho pohyb pri Stochovej hlavičke a poľahky spoznáte, že keby bol takto na hru koncentrovaný v Reale Madrid, dávno sedí na lavičke ako trojka, ak vôbec. Ak dá navyše nedávnemu majstrovi sveta 169-centimentrový týpek gól hlavou, to už osud nestrelil motyku, ale rovno tehlu.

Fabregas? Pomalší ako Hamšík, nevýrazný, chodiaci Rohypnol. V Chelsea by nedohral s podobným výkonom polčas. Videli ste Iniestu stratiť loptu skrz “nevynútenú chybu”? Zázrak, ale nie ten, o ktorom kričal kamoš Marcel v telke. Juanfranovi horí v Atleticu pri čiare letom dres, u nás doma v Bardejovciach by ho nepostavil ani Kica do základu. Costa bojoval, na tiki-taku musíte mať ale hráčika typu Messiho,  hrať ju s bijcom ala Diego je už dlho pestovaná Del Bosqueho hyperminela. Šesť posledných zápasov za Furia Rocha, šesťkrát bieda, to by už na juhozápade Londýna v prvých radoch revali “f-ckin w-nker, Diego” jak kedysi na Drogbu. Pedro? Ten sa hádam potkol i o vlastný tieň, šmarená deka a reč tela “čo mám vlastne hrať?”.

Španielsko si prišlo pod Dubeň zatrénovať, nevedelo ale, že dnes takýto počin už nestačí ani na Luxembursko. Červená fúria navyše vedela, že tento zápas nerieši nič, že zraniť sa v takomto zápase a nekopať následne ligu v Barcelone či Reale je špás za milión, a že je tu okrem iných ešte i 5.septmeber 2015, kedy Slovákov v odvete položí na rošt a vypáli im zadarmo zo štyri nové tetovačky. Len tak, na cestu

Slováci navyše neboli lepším tímom, na také a podobné sa ale vo futbale nehrá. 

Holt, pre dnes vyvolený národ slovenský. Blahoželanie.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal