Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 9.kolo /nedeľa/

Menežovať futbalový tím je ako milovať sa s morskou pannou. Zamerať sa treba vždy na hornú polovicu.

BURNLEY – EVERTON

Práve s hornou polkou to budú mať viac než ťažké domáci Clarets /19.miesto tabuľky/, ktorí na domácej hrude Turf Moor neprehrali s Evertonom už 44 rokov, keď z piatich duelov tu tri remizovali a dva vyhrali, na druhej strane je ale nováčik z Burnley v súčasnosti jediným tímom Premier League bez vyhratého zápasu na konte, streliac iba štyri góly – spolu s Aston Villou najmenej v kompletke pelotónu anglickej futbalovej šľachty. Toľko večný sen o morskej panne z Burnley..

Everton trafil doteraz v každom ligovom zápase sieť súpera a nebyť chýbajúceho Kevina Mirallasa, dnes pri tipe na dvojku nemihnem brvou. Čo i so štichmi v hlave radno veriť, že k nej pomôže Ross Barkley.

Skúsim 1:3, Lukaku, Barkley

MANCHESTER UNITED – CHELSEA

Borcov z Chelsea môžu v súčasej fazóne poraziť iba tri mužstvá na planéte – Real, Bayern a Chelsea, ak škrtnem prvé dve možnosti, Mourinhovo futbalové psyché vie v Divadle snov zdolať iba zrada jeho hercov. Pohľaďde na obranu United a predvídajte. Remízu domáci Gaalacticos ukopať môžu aj bez Rooneyho, keď už vyšiel včera tip na prekvapenie v Upton Parku i trefy Wilfieda Bonyho, skúsim na Old Trafford 2:2.

Inak, viete že na 69% vyhráva vždy tiket, ktorý nepodáte?

Dovyhratia, priatelia:)

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko