Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 9.kolo /pondelok/

Pondelková dohrávka na hrude posledného tímu Premier League je po víkendových hodoch El Clasica a Super Sunday jak smutné poldecko na Prednej Hore po dvojdňovom žúre, ktorý futbalový alkoholik by už ale odmietol. Nazdravie, kamaraci.

QPR – ASTON VILLA

Turbulencie v londýnskom QPR po tom, čo kouč Harry Redknapp „posadil“ Adela Taarabta s tým, že má kilá navyše a samým hráčom vrátenom údere, že Harry naopak trénuje akurát tak pár minút a potom už len v ofise srká horúcu zo Starbucksu sú údajne preč, či to ale otĺkankovi súťaže pomôže, barsže ťažko povedať. Rangers sú ako nováčik už teraz tým najzrejmejším adeptom na odstrel z posh- klubu anglickej futbalovej smotánky, šesť prehier z 8-ich odohraných zápasov ich posadilo jasne na chvost rebríčka súťaže. Všetko raz vraj príde k tým čo čakajú, v prípade redknappovcov už ale nie je ani veľmi načo.

Villa po skvelom začiatku, kedy vyhrala hneď tri zo štyroch zápasov v posledných štyroch kolách už nešktla ani bod, Benteke sa po zranení hľadá, Bent je za zenitom, Agbonlahor k nemu smeruje. Villu, priznávam, som nevidel hrať tri týždne, nebudem dnes prorokom. Pri nelákavých kurzoch smeruje na Loftus Road aj tak všetko k remíze.

Dajme ešte jeden. Na Bentekeho, kamaraci:)

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko