Sledujte nás

Futbal

SHREWSBURY – CHELSEA … Capital One Cup, 4.kolo

Sedemdesiattisícové Shrewsbury dýcha tou najpravejšou anglickou históriou a nájdete  ho vo West Midlands na rieke Severn. Miestni borci tu kopú Football League Two, niečo ako tretiu ostrovnú ligu.

Štadión na Greenhous Meadow a nápor pútnikov svojim očiam neverí,  najnižšie situované mužstvo zo všetkých čo v súťaži ligového pohára ešte ostali, víta najväčšiu možnú rybu, sám londýnsky valec pána Abramoviča zo Stamford Bridge. Za lístok dá miestny kardiak i 6-násobok bežnej ceny, a to i napriek tomu, že The Blues postavia najskôr  iba “druhý sled” – od návštevy na Old Trafford predsa len upynulo slabých 48 hodín a zranenie kľúčového hráča proti nabudenému outsiderovi by bolo pre Mourinha tou najnočnejšou morou .

Cesar Azpilicueta a Branislav Ivanovic sú suspendovaní, pokiaľ si hoviete v po zranení vrátivšom sa Ramiresovi, toto by mohol byť práve váš deň.

Chelsea nepozná v tejto sezóne slovo premožiteľ  a povinná jazda na West Midlands nemá byť výnimkou.

The Shrews doma v lige ešte ani raz neprehrali, dnes už aj s kapitánom Liamom Lawrencom a úderníkom Andym Manganom.

Slabý súper existuje iba vo vašej mysli a v Shrewbury práve odbíja najväčšia noc v histórii miestneho klubu. Poďme a presvedčme sa, aký veľký je futbal.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal