Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 14.kolo /utorok/

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka cez pracovný týždeň 14.dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, amigos…

LEICESTER – LIVERPOOL

Ak si spomeniete na septembrový preplesk Manchestru United od domácich Líšok z Leicestru /5:3/, ťažko uveríte, že práve tieto sú po poslednej prehre s QPR /3:2/ nateraz na samom dne tabuľky ostrovnej futbalovej noblesy. Doma na King Power Stadium papajú The Foxes sucháre omastené maximálne tak vetrom, z 19-ich posledných ligových stretov tu vyhrali iba dva, zaznamenajúc 5 prehier.

Jedenásty Liverpool na ihriskách súpera fasuje takmer vždy a aspoň raz, Martin nestíha zametať furt, vždy a všetko. Joke. Reds boli v sobotňajšom dueli doma na Anfield bez jedinej strely na bránu v prvom polčase zrelí na obriezku tupou britvou, keď sa v závere rozhodol Johnson /Mr.Respect/ strčiť hlavu tam, kde vy ani nohu, okrem krvi na lebeni spravil pre Reds nakoniec i všetky body. Chudoba 1:0 bola bohatstvom pre všetkých, čo nikdy nekráčajú sami, dnes musia gerrardovci /?/znova jednoznačne bodovať. Nielen preto, že tímy kubatúry Leicestru dávali kedysi s náhradníkmi.

Skúsim nevýhra Liverpoolu /Lay Liverpool/ pri 2.12, určite z kategórie „worthy“.

MANCHESTER UNITED – STOKE

United zrámoval naposledy Tigre z Hullu jak teta stoly po stužkovej, VAMPÍRsi srdil petardu tak, že tá pri góle takmer odniesla bránu z Theater of Dreams. Stoke nikdy netrpeli na futbalovú genialitu, práve tú dnes ale čakajú všetci Devil-Positive od futbalových kráľov z Old Trafford. Southampton akoby strácal dych, tretia priečka je pre Devils priam nadosah. Ooonblvbl.

Pokiaľ Shawcross nezlomí Waynovi píšťalu, United zdolajú Hrnčiarov o gól. Na to ale dnes ešte nevsádzam.

Najvzrušujúcejšie je šťastie, ktoré je mimo našu kontrolu. Pokúšajte ho vždy opatrne a dočítania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko