Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 13.kolo /nedeľa/

Za sedem dní stvoril Boh svet, a keď videl, že mu stále čosi chýba, na ôsmy pridal futbal. Dnes kopeme na štadióne sv.Márie, priatelia.

SOUTHAMPTON – MAN CITY

Zápas The Saints v minulom kole proti Aston Ville som zhliadol celý a priznám sa, že druhý tím tabuľky Premier League naplnil moje očakávania menej ako Robertove fajky na grafe bratovu babku. Southamptonský „Luca Toni“ Pelle vo Villa Parku ledva plašil tiene a upútal akurát moju frajerku gelom v štetine, dnes sa od 9-gólového talianskeho bijca jednoznačne čaká herná rezurekcia.

Svätí doma v sezóne ešte nekoštovali prehru, z posledných 10-ich ligových stretov osem vyhrali, v posledných troch zápasoch proti Citizens ich títo ani raz neporazili /1 víťazstvo, 2 remízy/. Bez výrazných zranení silová plnka koemanovcov nesľubuje dnes Manchestru ani piaď drnu zadarmo. Víťazstvo domácich nájdete pri kurze 3.2.

Aguero zvalil v Lige majstrov Bayern, lebo čo kopol to dal, otázkou Iškariota navždy ostane, koľko si za to „dali kopnúť“ Bavori. Dnes nastúpi Argentínec s ťažiskom nižším jak kombinácia altu a môjho platu na svoj stý duel v Premier League, kurz na jeho gól ledva presahuje dvojku, presne ako ten na celkové víťazstvo Pellegriniho milionardárov.

Manchester City bez Edina Dzeka a Aleksandra Kolarova /obaja problém s lýtkom/, naďalej aj bez Davida Silvu /koleno/.

Na juhu Británie dnes Ronald Koeman sľubuje šouku, v ktorej majú jeho pruhovaní hryznúť favoritovi mastnú šunku. Pacerky nachystané, pome SAINTS!

LAY /nevýhra/ CITY pri 2.4.

 

A to som dumal, že to bude pokojná nedieľka …

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko