Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 14.kolo /streda/

Začiatkom 90-tych rokov som stávkoval za koruny, a keďže bez netu, zásadne v kamenných kanceláriach. Spýtajte sa van Bastena.

Keď som spadol z plusovej dvaapoltisícky do dvakrát takej mínusky, doktor povedal, aby som skončil. Počúvol som. Odvtedy zásadne za eurá a cez net. Heh.

ARSENAL – SOUTHAMPTON

Ak od roku 1983 manažujem top tím a zároveň nerozumiem futbalovej taktike, potom som génius. Arsene, dobre si dal. Hejtri ostanú hejtri, vlky vyjú a karavána vždy pôjde ďalej. Wengerovi Gunners nekopú síce klondajk, 20 bodov v tabuľke však iste nie je katastrofa. Dnes to chce na Emirates Stadium znova vytiahnuť čipok a zvaliť v minulom kole doma zakopnuvších Svätcov z juhu krajiny.

Zdá sa, že Southamptonu dochádza forsáž, proti Saints sa ale vsádzať nikdy nevyplatilo. Arsenal neprehrá. Dnes pod Big Benom 13-gólový Sanchez, St.Chess, alebo iný šachista.

CHELSEA – TOTTENHAM

Spurs hrali v predošlom kole na domácej hrude White Hart Lane proti Evertonu na neuverenie a kopali určite jeden zo svojich najlepších duelov v sezóne. Pochettino je fenomén, čo dnes vymyslí na jasného favorita a suseda z juhozápadu mesta vie iba on a pár vyvolených. Vrátane Mourinha, samozrejme.

Chelsea po remíze na Sunderlande scvrkla náskok v tabuľke pred Citizens na 6 bodov, Jose boys dnes plánujú na Stamfordskom moste zlúpať Kohúty jak etiketu zo salvatorky. Budiš.

Tipnem 3:1, bez kartára Costu asi aj menej

 

PS: Začiatkom 10-tych rokov nového storočia potom teda už len InPlay a v tvrdom eure. Keď znova padnem z 1300-ého plusu na debet, počúvnem doktora. Alebo svedomie. O tých naj stávkach by som ale každopádne mal napísať aspoň jeden blog. Zn.NEUVERICE:)

Dočítania, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko