Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 15.kolo /sobota/

Pätnásť je atómové číslo fosforu, pätnásť mal kapitán v románe Julesa Verna, pätnástku nájdete v názvoch slávnych MiG-ov, Suchoj-ov, či Jakovlev-ov. 

Pätnástka je symbol emócií, vášní, peňazí, obchodu a mágie. Pätnástkou je v tarotových kartách označený Diabol. Dnes s tipovaním opatrne, jediným víťazom bude skromnosť.

NEWCASTLE – CHELSEA

Domáce Magpies stratili na dva mesiace gólmana Tima Krula, zranivšieho si na tréningu členok, a i keď je každý nahraditeľný, absencia holandského vzdušného akrobata s reflexom barakudy bude pre Newcastle signifikantným hendikepom. Straky kouča Pardewa prehrávajú v poslednej dobe svojho herného obrodenia ťažko, zdolať doma Chelsea pri číselku 7.2 ostáva ale v St.James Parku výzvou, ktorej /v tipérskej branži/ neuverí hneď tak hocikto. Taký Jose napríklad nikdy.

Straky pôjdu herne na hranu a pokiaľ vás omína tušák, že Blues nepotiahnu tohtosezónnu šnúru víťazstiev naveky, skúste to s tipom za 2 eurá na urvaté korálky práve dnes.

Hazard a Drogba zbúrali v minulom kole vitálny Pochettinov fenomén Spurs už do polčasu a konečných 3:0 na Stamfordskom moste potvrdilo, že vymyslieť čokoľvek na súčasnú Chelsea s Josem dokážu v časopriestore 2014 len dva tímy na planéte. Ak milujete Kataláncov, tak povedzme že tri.

Síce bez Nemanju Magic Matica, no Chelsea v St.James Parku neprehrá. ´Cos Costa is back.

STOKE – ARSENAL

Tip na trefu 13-gólového Sancheza z minulého kola vyšiel v dueli Gunners a Southamptonu prorocky, kurz 2 na jeho ďalšiu dnes na Britannia Stadium sa ale veľmi neoplatí. Do troch rokov vyhrá Arsenal Premier League, aspoň teda pokiaľ veríte Arsenovi W., na decembrovej hrude Potters sa dnes tutovo namiesto vecných darov od Santa Klausa môžu rozdávať skôr vyrazené zuby. „We are Stoke, but we don´t care“, poznáte.

Stoke neprehrá, trikrát za sebou v lige stačilo.

MAN CITY – EVERTON

Modrejší dnes na Eastlands asi ustúpi, kurzy 1.5 a 7.2 hovoria za všetko. Jedenásty Everton má síce Mirallasa, v tabuľke druhé City však Aguera. Chlapík, ktorého zastavíte iba s flintou produkuje nateraz životný drajv, lepšie sa v reále zakončovať nedá. Už len asi čakať, kedy týpek vystrelí zo zeme a rovno kolenom.

City vyhrá o gól.

LIVERPOOL – SUNDERLAND

Rodgersovci premaľovali v 14.kole King Power Stadium v Leicestri z modrej na červenú i vďaka hernej biede nováčika, víťazstvom 1:3 pokazili radosť futbalovým politikom strany YNWA – you never win away, výkon Reds z minulého kola ale dnes proti Poyetovým Black Cats na Anfield Road stačiť nebude. Červení dlhujú publiku pri Mersey priveľa nato, aby dnes pustili všetky body.

Liverpool pri 1.5, Sunderland 7.8. Vyberajte.

A propos. Neviete, aké číslo nosí v Liverpoole hráč, ktorý mu momentálne najviac chýba? Jeho odkaz z LA je vševravný – „Vrátim sa silnejší a lepší ako kedykoľvek predtým“…

Doloptovania zajtra, amigos. A napíšte, ako ste dopadli s tou 15-kou.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko