Sledujte nás

Futbal

FC LIVERPOOL – FC BAZILEJ … Liga majstrov, skupina B

Siedmy najväčší štadión v krajine Albionu obýva už od svojho vzniku slávny FC Liverpool a jeho 45-tisícový dav dnes čaká ďalší z top súbojov All-In. Dobre, že bonusovú „pellegriniho“ výplatu dostanem až zajtra.

Súčasný Liverpool nemá pretlak na to, aby Bazilej porážal, raz ho ale poraziť môže a červení od Mersey vedia, že sa tak musí stať práve dnes na Anfield Road. V St.Jakob Parku v prvom vzájomnom meraní síl vyhral FC Bazilej 1:0, dnes by konečná remíza vďaka dvojbodovému náskoku švajčiarskeho majstra v tabuľke skupiny B bola jeho víťazstvom, znamenajúcim postup do ďalších bojov futbalovej ligy najlepších klubov sveta.

V poslednom ligomajstrovom súboji Reds proti Ludogorcu /2:2/ „angličania“ nedominovali ani herne ani štatisticky, počet rohov 11:2, striel medzi žrde 4:4 a celkový na bránu 18:8 v prospech bulharského šampióna je matematika čo doslova prekvapuje, a verte, že moja stávka na neprehru rodgersovcov mala onehdy kvalitných 91-InPlay-minút v gaťkách nafľakato a skrz všetky čipky. Liverpoor.

FC Liverpool vyhral v skupine B jediný zápas z piatich a 9.miesto v tabuľke Premier League je tiež všetko len nie hitparáda Beatles v šesťdesiatomdruhom. Kurz na výhru domácich ponúka najlepšia stávková spoločnosť na svete pri čísle 1.8, na Bazilej pri 5.2.

Srdce bije pre Liverpool, rozum neverí ani jednému z nich. Bazilej neprehrá.

Ak chcete, vsaďte. Ja sa idem učiť prať. ..Pri kurze 23…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal