Sledujte nás

Anglicko

Duda na roztrhanie

Pred pár rokmi by ste správy o Ondrejovi Dudovi v médiách hľadali len márne. Tvrdý tréning ale priniesol svoje ovocie.

Tento mladý slovenský talent pôsobí v tíme Legia Varšava už približne desať mesiacov, a za ten čas sa stihol v poľskej Ekstraklase vypracovať na jedného z elitných hráčov tejto ligy. Ba čo viac, Duda už stihol aj debutovať v reprezentačnom ,,áčku“ Slovenska (Slovensko – Fínsko 2:1, na ihrisko prišiel v 59. minúte).

Len prednedávnom Ondrej prezradil svoj veľký sen, a to zahrať si v Premier League. Zatiaľ čo slovenský mladík mal v úmysle splniť si tento sen až o pár rokov, v Premier League sa so záujemcami o služby jednej z najväčších hviezd najvyššej poľskej súťaže doslova roztrhlo vrece.

Prvým tímom s hľadáčikom namiereným na Ondreja je liverpoolsky Everton. Skaut „The Blues“ si bol pozrieť hru slovenského mladíka naživo na posledných štyroch zápasoch Legie. Rivalita dvoch celkov od rieky Merseyside sa však preniesla aj na hráčsky trh, nakoľko záujem o Dudu prejavil aj Liverpool FC. Brendan Rodgers je vraj ochotný zaplatiť až štyri milióny libier.

Ondrej prednedávnom oslávil svoje 20. narodeniny a od priateľov dostal vskutku výstižný darček. Darovali mu tortu v podobe dresu, ktorého jedna polovica bola vo farbách Legie a druhá vo farbách Liverpoolu. Pre vysvetlenie – Ondrej je veľkým fanúšikom FC Liverpool. Znamená to, že už je vopred rozhodnuté, kam pôjde? Nechajme sa prekvapiť.

Poľské médiá ako ďalšieho uchádzača o Dudu uvádzajú londýnsky Fulham. Skaut tímu, slovák Milan Holub, už vraj s Ondrejom diskutoval po poslednom zápase Legie. Jedným dychom je ale nutné dodať, že Legia nepredá Dudu za menej ako 7 miliónov libier (portál Przegladsportowy).

Kam sa cesty nášho futbalového talentu uberú je zatiaľ ťažko povedať, no my mu pri jeho výbere držíme palce!

Torta Ondrej Duda - BROsport.sk

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko