Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 17.kolo /pondelok/

Viete, prečo si hráči Stoke City na posledných 10 minút súboja proti Chelsea obliekli dresy zadnou stranou vpred? Chceli mať konečne pocit, že útočia.

STOKE – CHELSEA

Anglický humor má aj pár ďalších suchých o Potters, pravdou ale je, že AK existuje na svete zaujímavejšia dvojička ako kombinácia Clinton-Lewinska, Agassi-Graf a Lennon-Yoko, tak potom tá futbalová na večernom Britannia Stadium.

Obe obrany známe ako Land of Giants, gólmani luxusnej extratriedy Begovic versus Courtois /po zranení je už údajne pripravený hrať/, v strede poľa Bojan proti Hazardovi /tento podpísal na juhozápade Londýna ďalších 5 rokov, zatiaľ za 200,000 libier na týždeň/, vpredu kladivá Walters resp. Costa. City v sobotu doma zbúrallo Crystal Palace, dotiahlo sa v tabuľke na modrých zo Stamfordského mosta, predvianočná futbalová delikateska, v ktorej chce Jose dobyť 27-tisícovú futbalovú bastilu Hrnčiarov na Britannia má okrem spomenutého navyše i podtón vendety ako bonus – pred rokom tu Blues prehrali gólom v samom závere 3:2.

Šumných 6.2 na domáce pruhy láka za menšie euro oveľa viac ako 1.7 na modrých za väčšie, druhou možnosťou je dať na inštinkt, zaručene veliaci počkať s InPlay stávkou na prvý gól kohokoľvek z oboch. Pri prvej trefe Blues klikám Lay Stoke /nevýhra Stoke/, pri prvom góle Stoke dáme Back Chelsea /výhra Chelsea/. 82% istota kapitalizácie vkladu pri akomkoľvek konečnom stave. Betfair only.

Chelsea nemôže na Britannia prehrať dvakrát po sebe, lebo minimálne jeden gól dá a Courtois dva nedostane. Lay Stoke.

Najvzrušujúcejšie je šťastie, ktoré je mimo našu kontrolu. Pokúšajte ho tak, aby vám v planý deň ostalo aspoň na vianočné darčeky.

Šťastné a veselé, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko