Sledujte nás

Anglicko

Jose nemá tajomstvá

Všimli ste si, že napriek tomu, že v tíme Chelsea, súčasného lídra Premier League, nenastupujú niektoré ozaj nie za lacno nakúpené hviezdy od začiatku stretnutia, nepočuť z úst borcov zo Stamford Bridge žiadne sťažnosti, plačky, výčitky, či žiale?

Filipe Luis stál 16miliónov libier /Atletico Madrid/ a v základnej 11-ke nastúpil trikrát, Petr Čech po príchode Thibauta Courtoisa raz, John Mikel Obi nehrá skoro vôbec… V čom je Joseho tajomstvo takejto až neuveriteľnej kolektívnej „spokojnosti“, nie práve typickej v tímoch s hyperpretlakom kvality?

 ‘Sú moji hráči nespokojní alebo frustrovaní, že nehrajú v základnej jedenástke? Je to možné, no sú to profesionáli. Nemám žiadne tajomstvá, prečo, kto a kedy nastúpi v základe. Každý z mojich hráčov trénuje naplno a tak, aby bol kedykoľvek pripravený obetovať sa pre tím. Byť profesionálom a pracovať na najvyššej úrovni neznamená, že budete vždy šťastní a spokojní. Dôležitá je vždy trpezlivosť. Taký Mark Schwarzer nehral ešte ani sekundu, no ak mu poviem, že ide na pľac, bude stopercentne pripravený…Večer proti Stoke nebudem rotovať, postavím najsilnejších jedenásť…“

Kto už by tebe neveril, Jose. Tešíme sa večer.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko