Sledujte nás

Anglicko

PREMIER LEAGUE 2014/2015 … 21.kolo /nedeľa/

Sobotňajšia dvadsaťjednotka sa nakoniec predsa len premenila na žičlivú vibráciu i akú takú karmickú odmenu, v prípade Sunderlandu nás ale kartárky so svojím čiernym džekom tak trocha prekabátili.

MAN UNITED – SOUTHAMPTON

Expert BBC vidí Manchester United ako drahé auto, šoférovať ktoré je pri jeho pomalom štarte a slabšom zadnom pružení všetko len nie zábava. Súhlas či nesúhlas, s Anjelom Mariom sa dnes do diabolskej osádky vracajú i Rafael, Luke Shaw, Marcos Rojo, Daley Blind, Marouane Fellaini a Antonio Valencia, červené torpédo by tak malo proti šťuke z juhu párať na plné valce. A jediný zranený v šíkoch chlapcov z Old Trafford Ashley Young zas twitovať o tom, ako sa cíti na péenke sám.

Štatistiky stoja neúprosne proti Southamptonu, od r.1988 United v dueloch proti Saints 16-krát vyhral a trikrát remizoval, jeho súčasná šnúra 10-ich neprehratých stretnutí v Premier League /z toho 7 výhier/ taktiež oprávňuje svetových bukmejkrov k slušnej bonite kurzu 1.89 na Devils. Divadlo snov veru nedobyjú hneď ktovieakí herci.

Svätí Ronalda Koemana stratili skrz zranené lýtko famózneho Sadio Manea, kto sledoval v poslednej dobe hru drzého černoška bez nervov, smekal baret. Najciteľnejšia strata Saints. Pätnásť inkasovaných gólov, o štyri menej než ktorýkoľvek iný klub aglickej superletky, svedčí o cizelovanej obrane typickej pre mnohých, len nie práve holandských trénerov. Odchýlku od platného pravidla nazvime výnimkou.

United neprehrá, Southampton nevyhrá. Ak nie, pravdu má Pospíšilova axioma -„Stejně to skončí všechno jinak.“

A nikdy nepodceňujte svojho „nepriateľa“. Možno by sa aj pod takou Eifellovkou po tieto dni plakalo menej.

Dokopania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko