Sledujte nás

Futbal

Klebety z Premier League

Mnoho anglických klubov prechádza v tomto čase zmenami. Niektoré obmeny sú ale ešte len v plienkach, poďme sa na nich teda bližšie pozrieť.

Prestupy

  • Liverpool by mohol tento mesiac predať Maria Balotelliho (asi pochopili, že nebol dobrý ťah volať ho na Anfield). Objavujú sa viaceré dohady kam by mohol tento útočník smerovať, no nechajme sa radšej prekvapiť. Financie z odchodu Super Maria by pokryli eventuálne príchody útočníka Gonzala Higuaina z Neapola a brankára Sergia Romera zo Sampdorie. (Daily Express)
  • Manchester United má v úmysle získať 20-ročného centra z Bilbaa, Aymerica Laporteho, za 25 miliónov libier.
  • Veterán Samuel Eto’o, momentálne pôsobiaci v Evertone, by podľa všetkého mohol ísť na hosťovanie do talianskej Sampdorie na 18 mesiacov. (Liverpool Echo)
  • Veľký záujem vzbudil holandský center Virgil van Dijk zo Celticu. Premierligové tímy ako Arsenal alebo Manchester United majú vraj záujem o kúpu tohto 23-ročného hráča za 10 miliónov libier. (Daily Star)
  • Chuťovka nakoniec. Swansea vraj v novembri zaplatila Bonymu 1 milión libier za to, aby zo svojej zmluvy odstránil klauzulu, ktorá by umožňovala jeho odchod za 19 miliónov libier. Útočník je teraz už pripravený posíliť Manchester City za 28 miliónov libier.

Ostatné

  • Fanúšikovia Liverpoolu smútia po oznámení odchodu Stevena Gerrarda. Tréner Rodgers ale tvrdí, že Jordan Henderson je pripravený nahradiť legendu ako kapitán v nasledujúcej sezóne.
  • Ronald Koeman, manažér Southamptonu, myslí na Ligu majstrov a o kvalite svojho tímu nepochybuje. Nuž, vylúčené to nie je.
  • Možno ste si niektorí všimli, že pred nedeľným zápasom Chelsea – Newcastle United sa Jose Mourinho nedostavil na predzápasovú tlačovku. Dôvody, či výhovorky nechajme tak. Hovorí sa ale o tom, že Premier League bude trénera The Blues pokutovať. (Sky sources)

Ktorá klebeta je podľa vás založená na pravde?

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Kliknite pre pridanie komentára

Napíšte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal